Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Edenred Romania are un nou manager: Pierre Gagnoud

Edenred Romania are un nou manager: Pierre Gagnoud


Edenred Romania, liderul sectorului de tichete de servicii si solutii pentru fidelizarea si motivarea angajatilor, are un nou manager general. Pierre Gagnoud il inlocuieste pe Philippe Blecon de la 1 februarie 2013.

Philippe Blecon s-a aflat la conducerea Edenred Romania in ultimii cinci ani, iar de acum inainte va ocupa functia de manager general pentru filialele Edenred din Chile si Peru.

Pierre Gagnoud lucreaza in grupul Edenred din anul 2000, ocupand diverse pozitii de management in Europa de Est, ultimele doua fiind cele de manager general al filialei din Slovacia in perioada 2007-2009 si de manager general al Edenred Ungaria, din 2010.

Edenred este prezenta in Romania din 1998, cu sase tipuri de tichete: Ticket Restaurant, Ticket Cadou, Ticket Vacanta, Ticket Cresa, Ticket Asist, Ticket Medica, iar din 2010 a lansat cardul cadou Compliments, primul card prepaid adresat companiilor din Romania.

Peste 30.000 de companii acorda salariatilor lor diverse tipuri de tichete si carduri emise de Edenred in Romania.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1883 ori