Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

E timpul brandurilor autohtone: Cum au atins succesul oamenii de afaceri romani

E timpul brandurilor autohtone: Cum au atins succesul oamenii de afaceri romani

Antreprenori, directori generali si directori de dezvoltare, precum si proprietari de afaceri mari si mici se vor reunii in cadrul conferintei "Made in Romania", un eveniment ce pune accentul pe evolutia business-urilor romanesti.

Evenimentul se va desfasurape data de 11 iulie, in cadrul salonului Jubile din capitala si va atrage un numar de peste 150 de persoanae.

In cadrul evenimentului vor exista 4 panel-uri principale avand urmatoarele teme de discutie: "Mediul de business", "Consolidarea si dezvoltarea brand-urilor romanesti", "Brand-uri autohtone" si "Oportunitati de viitor".

Conferinta va aduce laolalta antreprenori, directori generali si directori de dezvoltare, proprietari de afaceri mari si mici si, nu in ultimul rand, oameni pasionati de afaceri in general si indragostiti de Romania si produsele romanesti in special.

Printre temele care vor fi discutate, amintim:

- coordonatele generale ale mediului de afaceri actual;

- consolidarea si dezvoltarea unui brand romanesc;

- compatibilitatea brandurilor romanesti cu pietele straine;

- oportunitati de viitor, previziuni si solutii de rezerva, impactul politicului asupra - mediului de afaceri.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1399 ori