E-comerț cu rezultate. Specialiști de business, marketing și vânzări se reunesc la Gomag LevelUp Summit, pe 29 - 31 mai

Miercuri, 24 Mai 2023, ora 19:08
149 citiri
E-comerț cu rezultate. Specialiști de business, marketing și vânzări se reunesc la Gomag LevelUp Summit, pe 29 - 31 mai
FOTO: gomag.ro

Pe 29-30-31 mai 2023, echipa Gomag organizează cea de-a treia ediție Gomag LevelUp Summit, eveniment 100% online dedicat pentru comunitatea de eCommerce din România.

Pe scena virtuală a conferinței sunt invitați +12 speakeri cu ani buni de experiență în business, eCommerce, marketing, vânzări și aspecte specifice în cadrul unei afaceri online, cum ar fi încheierea de contracte sau strategia comercială.

Evenimentul se adresează proprietarilor de afaceri online și offline din România, viitorilor antreprenori, agenții de marketing, freelanceri, dar și oamenilor care lucrează pentru un business și caută metode performante pentru a contribui la creșterea proiectelor lor sau promovarea în carieră.

Participarea la sesiunile live este gratuită și încurajată, deoarece LevelUp Summit reprezintă o ocazie de interacțiune directă între specialiști și participanți. Ulterior, înregistrările video vor fi disponibile doar contra-cost.

Înscrierile se fac pe site-ul Gomag.

Un nou eveniment de business. Merită să participi?

Economia instabilă și macro-mediul mai puțin generos cu afacerile în acest moment, duce în piață la scăderi pe multe nișe. Nu e o noutate, iar majoritatea oamenilor de afaceri se află în căutare de soluții, pentru a recuceri o parte din impactul pe care îl au acum doar top retaileri din piață.

În tot acest context, pentru a face diferența, ai nevoie să profiți de oportunitățile pe care ți le aduce interacțiunea cu experții din piață - la care nu ai acces atât de ușor, în mod uzual, dar și cu alți oameni ce pot deveni clienții sau partenerii business-ului de care te ocupi.

Echipa Gomag creează pentru tine acest cadru pentru creștere, de care trebuie doar să te folosești.

LevelUp Summit este un eveniment 100% online, 100% gratuit, așa că nu e nevoie să faci pregătiri costisitoare pentru a participa.

Îți trebuie doar un dispozitiv pe care să urmărești sesiunile live, și timp dedicat pentru a învăța lucrurile care te interesează. Sesiunile au loc pe site-ul Gomag, precum și în grupul de Facebook eCommerce cu Gomag, începând de la ora 15:00, în fiecare zi din perioada specificată.

Trebuie să mai știi că ți se pregătesc diverse surprize pe parcursul evenimentului. Reamintim că înregistrările sesiunilor live vor fi disponibile ulterior doar contra-cost, în Academia de eCommerce Gomag.

Mai ai puțin timp să te înscrii la Gomag LevelUp Summit, pe 29-31 mai 2023!

Agenda Gomag LevelUp Summit

Conferința se desfășoară online, sub forma unor sesiuni live organizate în fiecare zi din perioada 29-31 mai 2023.

Sunt abordate subiecte precum formarea mindset-ului de business, identificarea obiceiurilor și bunurilor care duc la performanță în antreprenoriat, marketing prin ads pe cele mai potrivite canale, date și statistici eCommerce, email marketing, design, extinderea vânzărilor, tips&tricks pentru folosirea funcționalităților Gomag, dinamica și campaniile comerciale, Gomag Insights, promovare cu Facebook, Google, TikTok, SEO, Google Analytics 4 și multe alte subiecte.

Printre speakerii prezenți la Gomag LevelUp Summit se numără Raluca Radu (MTH Digital), Cristina Popa (eCommerce Expert), Irina Zamfir (easySales), Elvis Floroiu (ZOTIS), Dan Trifan (eCommerce Expert), Cristian Radu (Business Coach), Călin Herța (avocat), Bogdan Băbălău-Maghiar (Action Mind), Alex Cimpoca (MKOR), Remus Bălan (Double Win), Mihai Vînătoru (DWF), Ionuț Grossu (eCommerce Expert), Liviu Taloi (DWF) și Ovidiu Toader (Business Coach).

LevelUp Summit este moderat de Cosmin Dărăban, CEO și Co-Fondator Gomag. Tot el va deschide oficial evenimentul cu o sesiune live pe 29 mai, de la ora 15:00.

În cele 3 zile de eveniment se organizează sesiuni LIVE începând de la ora 15:00 și până după 20:00, astfel încât studiile de caz și statisticile prezentate să răspundă întrebărilor care nu te lasă să dormi noaptea.

Nu mai pierde timp și asigură-ți un loc virtual chiar acum! Înscrie-te și tu la summit!

Organizatori

Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce autohtone, pe care vând peste 3500 de magazine online din toate industriile. Printre clienții acesteia se numără MindBlower, ProduseCosmetice.ro, Sanco Grup, AFiSport, DualStore, BeautyBee, Aqualine, Boromir Market, Photosetup, E-acumulatori și mulți alții.

Platforma se diferențiază de concurență prin funcționalități native exclusive pentru piața românească, precum servicii dedicate de plată și livrare prin GPayments și GShipments, modulul de creare landing page & blog direct în platformă, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator temă și 160+ de aplicații presetate.

Înregistrează-te acum www.gomag.ro/blog/levelup-summit

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Ministerul Energiei a transmis recent că susține proiectul reactoarelor modulare mici în România, ca parte a strategiei de dezvoltare și consolidare energetică a țării. Pe 17 aprilie...
#Gomag, #gomag levelup summit, #ecommerce , #Stiri Companii