Doua branduri romanesti, Allview si F64, fac front comun pe o piata ocupata de produse de afara

Marti, 01 Octombrie 2013, ora 16:34
2619 citiri
Doua branduri romanesti, Allview si F64, fac front comun pe o piata ocupata de produse de afara
Allview si F64 isi extind colaborarea

Terminalele premium ale Allview, unul dintre principalii producatori romani de device-uri mobile (smartphone-uri si tablete), vor putea fi cumparate si din showroom-ul foto-video al magazinului romanesc F64, cele doua firme semnand, in acest scop, un parteneriat.

Parteneriatul mai prevede ca device-urile de top marca Allview sa fie comercializate si prin magazinul online f64.ro.

"F64Studio isi propune sa aprofundeze necesitatile fotografilor, punandu-le la dispozitie, pe langa aparate si accesorii si produse conexe precum telefoane si tablete PC. (...) Suntem fericiti sa avem in portofoliu branduri autohtone, intrucat si F64 este o companie cu capital 100% romanesc", a declarat Cristian Vlasceanu, Product Manager F64 Studio.

"Acest parteneriat reprezinta o asociere intre doua branduri romanesti de succes. Impreuna le vom oferi clientilor nostri produse si servicii din clasa premium, in conformitate cu cele mai noi tendinte de pe piata", a declarat Alin Niscov, directorul de vanzari al Allview.

Allview si F64, importanti competitori romani

Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 si produce si distribuie smartphone-uri si tablete PC, fiind unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania.

Dupa ce a devenit cunoscuta cu telefoane mobile Dual SIM, Allview si-a extins activitatea si si-a facut intrarea si pe alte doua segmente, cel al smartphone-urilor, tot Dual SIM, si cel al tabletelor.

Mai mult, compania si-a facut cunoscuta prezenta pe acest segment si la Mobile World Congress Barcelona 2013, considerat cel mai important congres dedicat tehnologiei mobile.

Aici, Allview a prezentat smartphone-ul dual-sim P5 Quad, primul terminal echipat cu procesor quad-core de 1,2 GHz si sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean.

De asemenea, Allview a intrat recent si pe segmentul terminalelor inteligente cu diagonala mai mare de cinci inch, cu modelul P5 Qmax.

F64 a intrat pe piata foto-video din Romania in anul 2001. In 2011, compania a deschis un showroom foto-video, considerat cel mai mare din sud-estul Europei.

Compania a avut anul trecut afaceri de 18 milioane de euro, in crestere fata de 2011. Comertul online genereaza aproximativ circa 15% din afacerile companiei. La nivelul profitului, F64 a inregistrat anul trecut o crestee, ajungand la 1,3 milioane euro.

De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, aplicația de mesagerie cunoscută pentru protecția datelor utilizatorilor, anunță introducerea unor noi funcționalități care vor spori confidențialitatea utilizatorilor, în special...
#Allview F64, #tablete Allview, #smartpone Allview, #f64 online , #Stiri Companii