Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Din depozit in cloud: mai usor, mai eficient, mai sigur

Din depozit in cloud: mai usor, mai eficient, mai sigur

DocuWare Cloud, solutia completa de management electronic al documentelor pentru orice afacere.

Cum ar fi ca orice document al companiei sa fie la doar cateva clickuri distanta oriunde, oricand? Poate suna utopic, insa nu si prin DocuWare Cloud, una din cele mai complete, sigure, eficiente si usoare solutii de gestionare in cloud a documentelor.

Implementarea unei metode digitale de management al documentelor poate reprezenta un important atu competitional, intrucat timpul si resursele folosite pentru greoiul proces de arhivare, regasire si management al fluxurilor de documente pot fi redirectionate spre alte sarcini.

DocuWare Cloud permite stocarea, cautarea, afisarea, descarcarea, editarea si integrarea cu usurinta a documentelor direct in mediul online, fara a fi necesara instalarea vreunei aplicatii.

Astfel, acestea pot fi accesate cu ajutorul a doar cateva clickuri in orice context si de pe orice dispozitiv: inaintea sau in timpul unei intalniri de afaceri, in trafic, in varf de munte sau la malul marii, de pe calculator, laptop, telefon mobil sau tableta. Tot ce aveti nevoie este o conexiune la Internet.

Platforma este construita avand la baza mediile si procedurile de munca deja familiare, pentru a ajuta la eficientizarea fluxului de lucru.

Venind in intampinarea nevoilor companiilor, sunt oferite multiple metode de importare a documentelor, de pe orice format, care mai apoi pot fi indexate eficient, in functie de mai multe criterii, pentru a fi usor de gasit, de editat si de gestionat.

Unul dintre principalele atuuri ale acestei solutii este existenta Serciviului de Indexare Inteligenta (Intelligent Indexing Service), aflat in curs de brevetare, un sistem automat si intuitiv de indexare a documentelor, care scaneaza cele mai importante metadate din acestea si le foloseste pentru a completa campurile index.

Bineinteles, DocuWare Cloud isi protejeaza utilizatorii impotriva pierderilor de date si a accesului neautorizat la documente, toate fisierele si informatiile stocate pe cloud fiind criptate, astfel incat sa nu poata ajunge pe maini nedorite.

De asemenea, accesul la documente este controlat printr-un concept atent pus la punct, care asigura faptul ca angajatii, auditorii, clientii si furnizorii pot vedea doar fisierele care le sunt destinate, in functie de nivelul lor de autorizare.

Serviciul se bucura si de o scalabilitate ridicata, pachetele personalizate pentru DocuWare Cloud permitand cresterea capacitatii de depozitare in orice moment, fara a fi necesara schimbarea mediului de lucru deja existent.

In acelasi timp, pentru optimizarea procedurilor de stocare si cautare, DocuWare Cloud poate fi integrat cu usurinta in cadrul aplicatiilor IT deja implementate.

Gandit in intregime pentru a eficientiza fluxul de lucru al companiilor, DocuWare Cloud este intuitiv si in privinta planurilor tarifare.

Se poate opta atat pentru un plan fix, cat si pentru optiuni flexibile de licenta, care ofera o gama completa de functionalitati, adaptate la numarul de utilizatori si de documente necesare.

Mai mult, nu exista costuri suplimentare neprevazute sau riscul aparitiei unor erori in sistem.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2379 ori