DigiSign ofera cititoare de carduri de sanatate GRATIS!

Luni, 24 Noiembrie 2014, ora 16:11
1978 citiri
DigiSign ofera cititoare de carduri de sanatate GRATIS!

DigiSign SA, autoritate acreditata de servicii de certificare, ofera acum furnizorilor de servicii medicale, cititoare de carduri de sanatate incluse gratuit in pachetul de semnatura electronica.

Informatizarea sistemului de sanatate continua. Odata cu distribuirea cardurilor de sanatate, medicii si farmacistii trebuie sa faca o alegere in ce priveste achizitionarea unui cititor de card. Intrebarile sunt multe, de la pret si functionalitate, la mentenanta.

DigiSign le usureaza acum munca si decizia medicilor, farmacistilor si tuturor categoriilor profesionale din sistemul medical, aflate in relatie cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si cu pacienti asigurati. Cei care obtin sau reinnoiesc certificatul digital calificat DigiSign, primesc GRATUIT cititor de card omologat CNAS! Cititorul trebuie doar conectat si poate fi utilizat imediat, fara o instalare prealabila.

"Cu ajutorul sugestiilor pe care le primim de la clienti, dezvoltam constant serviciile oferite pentru a imbunatati experienta de care acestia beneficiaza. In acest sens, suntem bucurosi sa venim acum in intampinarea medicilor si farmacistilor cu noua noastra promotie, prin care le oferim acestora cititoare de carduri, ocazie care va inlesni atat decizia, cat si implementarea procesului de utilizare a cardurilor de sanatate", a declarat Camelia Elena Neculai - Director General, DigiSign.

DigiSign continua sa se axeze pe beneficii si sprijin acordat clientilor. DigiSign este singurul furnizor de semnatura electronica din Romania, care asigura serviciul de suport tehnic 24/7 pentru toti clientii sai, la obtinerea, reinnoirea, instalarea si utilizarea semnaturii electronice. Astfel, daca este tehnic poate fi si simplu, cu sprijinul potrivit. In plus, DigiSign asigura cea mai rapida cale de obtinere si reinnoire a semnaturii electronice precum si promotii pe tot parcursul anului.

DigiSign, membru al iNES GROUP, este unul dintre principalii furnizori din domeniul serviciilor de infrastructura a cheii publice (PKI) si securitatea tehnologiei informatiilor. DigiSign este autoritate de certificare si marcare temporala care permite afacerilor si consumatorilor sa comunice si sa incheie cu incredere tranzactii prin retelele digitale.

iNES GROUP este cel mai mare operator independent de telecomunicatii din Bucuresti, care ofera servicii business: acces dedicat prin fibra optica, IT&C, Telefonie fixa, Data Center (colocare, servere dedicate). Pentru clientii din segmentul rezidential, iNES ofera primul serviciu IPTV din Romania - televiziune digitala prin fibra optica, inclusiv transmisie de canale HD - ca parte din pachetul Ines Triple Play, alaturi de internet prin fibra optica si telefonie fixa.

Sursa: Comunicatedepresa.ro

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#semnatura electronica DigiSign, #certificat digital calificat, #cititor de card de sanatate , #Stiri Companii