Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Dezvoltarea durabila in sectorul energetic, o oportunitate pentru business-urile romanesti

Dezvoltarea durabila in sectorul energetic, o oportunitate pentru business-urile romanesti

Implementarea programelor de eficienta energetica ca parte integranta a urmatoarei etape in strategia energetica a Romaniei reprezinta o oportunitate in piata locala cu ramificatii la nivel international.

Acest subiect va constitui si punctul central al dezbaterilor din cadrul Forumului Roman de Eficienta Energetica 2015, care seva desfasura in data de 8 Octombrie 2015, incepand cu ora 08:30 am, la Hotelul InterContinental din Bucuresti.

Cu ocazia acestei conferinte se va urmari identificarea si definirea cadrului economic pentru politicile romanesti in domeniul energiei din urmatoarea etapa de evolutie a sectorul energetic, din punct de vedere al sustenabilitatii, precum si identificarea modelelor si oportunitatilor de afaceri din sectorul energetic si domenii conexe acestuia in urmatoarea perioada, prin prisma politicilor de sustenabilitate asumate atat la nivel european, cat si national sau regional.

Un alt aspect important ce va fi abordat il constituie identificarea surselor si modalitatilor de finantare disponibile pentru proiecte si afaceri sustenabile in sectorul energetic.

Reprezentanti ai autoritatilor romane si companii private ce au dezvoltat sau care doresc sa initieze proiecte proprii de eficienta energetica, se vor intalni in cadrul acestui eveniment interactiv alaturi de consultanti si furnizori de echipamente si tehnologii.

Discutiile vor fi structurate pe trei paliere de activitate: legislatia romaneasca in domeniul eficientei energetice, tehnologii si solutii de implementare a proiectelor, precum si exemple de succes ale acestor proiecte din sectorul industrial.

Mai multe detalii despre evenimente pe govnet.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1399 ori