Deții o benzinărie? Iată cum să aduci mai mulți clienți în afacerea ta

Marti, 06 Decembrie 2022, ora 19:36
629 citiri
Deții o benzinărie? Iată cum să aduci mai mulți clienți în afacerea ta
FOTO: unsplash.com

Dacă ești deținătorul unei benzinării cu siguranță îți dorești să aduci mai mulți oameni în afacerea ta și să o dezvolți cât mai mult.

Nici un business nu funcționează fără promovare, oricât de multă calitate ar oferi prin serviciile sau produsele sale.

Așadar, este important să știi exact cum poți atrage atenția clienților tăi, aplicând metode de promovare care să te ajute să îți crești numărul de clienți.

Promovarea exterioară

Una dintre cele mai eficiente metode de promovare a unei benzinării este promovarea exterioară prin semnalizarea locației tale, care să fie vizibilă tuturor participanților la trafic.

Atrage clienții la nivel local prin totemuri benzinărie

Având în vedere concurența mare din acest domeniu va trebui să apelezi la o metodă care să te ajute sa fii vizibil la nivel local, cum ar fi un totem benzinarie SmarSoft.ro.

Printr-un astfel de panou electronic vei putea să îți crești numărul de clienți dar și profiturile, datorită faptului că acesta este vizibil de la distanțe mari iar afisajul său îți oferă precizie și claritate.

Faptul că prețurile la carburanți vor fi vizibile chiar și din trafic, îi va atrage pe acei clienți care sunt interesați de prețurile carburanților în benzinăria ta chiar și atunci când aceștia sunt în mișcare.

În plus aceste afișaje cu led au o luminozitate foarte bună iar componentele și circuitele acestora au protecții împotriva umidității, diferențelor de temperatură, aerului salin sau a prafului stradal, asigurându ți astfel o funcționalitate optimă indiferent de condițiile meteo.

Promovarea în interior

După ce clientul tău a ajuns în benzinăria ta te poți folosi și de alte metode de a-l face să revină, oferindu-i promoții diverse dar și programe de recompense sau fidelizare.

Reduceri la articolele pereche

Alege să oferi reduceri pentru clienții tăi la acele articole pe care ei tind să le cumpere împreună precum o gustare și o băutură, un încărcător de mașină și căști handsfree etc.

Programe de fidelizare saud diferite recompense

O modalitate excelentă de a-ți promova benzinăria și de a obține și mai multe vânzări este să îți fidelizezi clientul sau să îl recompensezi cu produse de care are nevoie atunci când acesta a achiziționat deja, de un anumit buget în interiorul benzinăriei tale.

Aici poți oferi fie reduceri la anumite articole, fie articole gratuite pentru a-i stimula pe cei care au achiziționat de la tine, să revină în benzinăria ta.

Concursuri

Oamenii iubesc concursurile iar acestea sunt o modalitate excelentă de a trage clienții în anumite perioade în afacerea ta.

Interesul clienților va fi mult mai ridicat atunci când știu că au oportunitatea de a câștiga anumite premii atunci când apelează la produsele sau serviciile tale.

Există o multitudine de variante la care te poți gândi, precum reduceri la anumite produse, cupoane de reduceri, un meniu gratuit etc.

Colaborări cu parteneri locali

Caută parteneri locali cu care poți să intri într-un parteneriat pentru a crește traficul în benzinăria ta.

Spre exemplu puteți să vă asociați pentru a oferi o reducere la un bilet de intrare la o atracție turistică majoră din oraș sau poți colabora cu un restaurant pentru a-ți crește traficul pentru șoferii care caută și o mâncare bună și caldă.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#benzinarie, #detinere benzinarie, #afacere , #Stiri Companii