Despre salarii si impozitele marilor companii

Marti, 15 Noiembrie 2016, ora 10:32
1019 citiri
Despre salarii si impozitele marilor companii
Foto: Arhiva Ziare.com

Cresterea substantiala a salariilor in mediul public va provoca o presiune si asupra mediului privat cu consecinte pe mai multe planuri.

Cea mai importanta disputa electorala este despre salarii. Asa a fost si in 2008 si in 2012. Si nu este intamplator si nu e nici o maladie politica locala, ci este pur si simplu preocuparea naturala a majoritatii populatiei.

Atunci cand partea cea mai mare a veniturilor este cheltuita pe alimente, se explica de ce oamenii au aceasta permanenta neliniste, care revine in forme acute in perioadele electorale.

Problema pe care toti economistii, indiferent de orientarea lor, au pus-o in evidenta este ca, in ciuda declaratiilor optimiste, nu vor fi bani suficienti pentru a satisface toate promisiunile.

Cu toate ca, potrivit estimarilor Comisiei Europene, PIB-ul Romaniei ar putea creste anul acesta cu 5,2%, veniturile statului nu vor putea acoperi solicitarile fara riscul unei indatorari externe suplimentare.

BNR avertizeaza: Majorarile de ...citeste mai departe despre "Despre salarii si impozitele marilor companii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#salarii majorare sanatate educatie, #impozite companii , #Stiri Companii