Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Frații Pavăl, patronii Dedeman, investesc 45 de milioane de euro într-o locație de lux

Frații Pavăl, patronii Dedeman, investesc 45 de milioane de euro într-o locație de lux

Grupul lituanian Apex Alliance şi Pavăl Holding, deţinut de fraţii Pavăl, proprietarii Dedeman, au finalizat achiziţia Grand Hotel Gardone, inaugurat în anul 1884 pe malul lacului italian Garda, şi au anunţat un plan de investiţii de 45 milioane euro în lucrări de renovare şi restaurare care vor începe în 2024.

„Suntem încântaţi să anunţăm prima noastră tranzacţie internaţională, achiziţionarea emblematicului Grand Hotel Gardone, un reper atemporal în Italia, care completează perfect portofoliul nostru. Împreună cu Apex Alliance, pornim într-o călătorie emoţionantă pentru a repoziţiona Grand Hotel Gardone într-o destinaţie de cinci stele la nivel internaţional, respectând în acelaşi timp istoria sa captivantă şi bogatul său patrimoniu. Viziunea noastră comună este aceea de a crea o destinaţie de neegalat pe malul acestui lac, care să răspundă nevoilor exigente ale călătorilor locali şi internaţionali care caută îmbinarea perfectă a frumuseţii naturii cu bogăţia culturală şi experienţa ospitalieră excepţională.” a declarat Karina Paval, vicepreşedinte Pavăl Holding, conform Ziarul Financiar.

Hotelul va fi deschis în luna iunie a acestui an, marcând începutul sezonului de vară, şi va rămâne deschis până la finalul toamnei.

Apoi, clădirea va intra în 2024 într-un proces de modernizare care va plasa Grand Hotel Gardone pe harta hotelurilor premium de 5 stele. Apex Alliance Hotel Management a fost desemnat operatorul hotelier oficial. ...citeste mai departe despre "Frații Pavăl, patronii Dedeman, investesc 45 de milioane de euro într-o locație de lux" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 514 ori