De ce este bine sa optezi pentru o firma de servicii funerare

Joi, 15 Iunie 2017, ora 11:35
1567 citiri
De ce este bine sa optezi pentru o firma de servicii funerare

Cand pierdem o persoana draga, din familie, este un moment foarte delicat, iar multi dintre noi ne simtim pierduti, parca nu stim cum sa reactionam si cum sa pregatim inmormantarea. Sunt momente in care avem cel mai mult nevoie de ajutorul celor din jur.

In astfel de clipe de mare ajutor se pot dovedi firmele de pompe funebre. Serviciile funerare din Bucuresti, dar si in celelalte orase ale tarii s-au schimbat destul de mult in ultimii ani, oferind servicii din ce in ce ma bune si mai multe, de calitate buna si foarte buna, ceea ce inseamna ca familia defunctului beneficiaza de un ajutor important.

Astfel, furnizorii de servicii funerare ofera diferite pachete clientilor, care cuprind nu numai transportul persoanei decedate, ci si intocmirea actelor pentru inmormantare sau pentru incinerare, dupa caz, pana la cruci, prosoape, batiste necesare inmormantarii.

Pretul, in functie de serviciile oferite

Pretul pentru pachetele funerare difera in functie de serviciile oferite. Exista pachete mai ieftine, care pot fi achitate in baza talonului de pensie (contin elementele importante pentru o inmormantare, precum sicriul, crucea, tamaia, coliva, candele, doliu, toaletarea defunctului, serviciu de intocmire a actelor, transportul spre cimitir). Exista, de asemenea, si pachete de lux pentru inmormantare.

De asemenea, firmele de servicii funerare ofera si pachete funerare pentru cei care doresc incinerarea defunctului. Acestea includ, pe langa actele necesare, lumanari, batiste, sicriu, si programarea la crematoriu, transportul defunctului catre crematoriu.

Un alt aspect important este acela ca aceste firme se pot ocupa si de repatrierea persoanelor care au decedat in afara tarii, atat in tari din Europa, cat si in state de pe alte continente.

Indiferent de preferintele dumneavoastra, este foarte important ca firma de servicii funerare pe care o alegeti sa fie cea care va ofera intotdeauna raspunsuri la toate intrebarile pe care le aveti, sa va ofere indrumare si optiuni, astfel incat inmormantarea sa se desfasoare fara probleme.

Lucruri care conteaza cand alegi serviciul de pompe funebre

Chiar daca o firma de pompe funebre nu are o experienta de ani de zile si este destul de noua pe piata, ii poti da o sansa. Uneori nu conteaza doar vechimea companiei, poate fi o firma destul de noua, dar care sa ofere servicii excelente. Trebuie sa te interesezi nu cat de veche este compania, ci care sunt parerile clientilor. Poti cauta informatii pe internet, dar poti, de asemenea, sa ceri detalii de la cunostinte, colegi, prieteni, rude.

Firma de servicii funerare se alege, cel mai adesea, tinand cont de preferintele personale si de suma disponibila.

Agentul funerar trebuie sa fie unul serios, care sa se implice si sa ofere incredere familiei, care sa aiba abilitatile necesare si sa stie sa se descurce in orice situatie aparuta.

Trebuie, de asemenea, sa sustina deciziile familiei si sa fie deschis la sugestii venite din partea familiei, este important sa aiba timp sa discute cu membrii familiei.

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#servicii funerare, #firma servicii funerare, #cum alegi firma servicii funerare , #Stiri Companii