Dan Vidrascu, elefant.ro: Mai mult timp cu familia cred ca ar fi cel mai bun cadou

Sambata, 19 Aprilie 2014, ora 00:00
4123 citiri
Dan Vidrascu, elefant.ro: Mai mult timp cu familia cred ca ar fi cel mai bun cadou

Odata cu apropierea Sarbatorilor Pascale, cadourile incep sa fie tot mai cautate, insa cum timpul este foarte pretios, tot mai multi folosesc magazinele online.

Pentru Elefant.ro, magazin online care are in oferta o vasta selectie de carte, muzica, film, jucarii, produse din categoria fashion, dar si produse cosmetice, traficul este in crestere de doua saptamani, ca de altfel si numarul comenzilor, a declarat Dan Vidrascu, CEO elefant.ro, intr-un interviu pentru Business24.

Pe langa afacerile in ajun de Paste, Dan Vidrascu a raspuns si la cateva intrebari despre cum va petrece Sarbatoarea Pascala.

Cum estimati vanzarile de Paste?

In crestere. Am inceput campaniile de Paste cu aproximativ doua saptamani inainte si am inregistrat un trafic cu 30-35% mai mare decat in zilele obisnuite. Numarul comenzilor este si el in crestere, dar bilantul final il vom realiza abia la finalul lunii si abia apoi vom trage concluziile.

Care sunt cele mai cumparate produse in aceasta perioada?

Pentru copii, parintii se orienteaza in proportie de 90% catre jocuri si jucarii. Doamnele si domnisoarele comanda in aceasta perioada mai mult cosmetice si accesorii fashion, incaltaminte, articole vestimentare si carti.

Special pentru aceasta perioada de Paste am oferit prietenilor elefant.ro noi produse, precum decoratiuni pentru casa si cosuri-cadou cu produse alimentare, vin si sampanie.

Renuntati la gadgeturile care va leaga de munca in aceste momente?

In mod normal, in orice vacanta este ideal sa renunti la conexiunile cu partea de business, dar cum ecommerce este un domeniu in continua schimbare si elefant.ro este un business foarte dinamic, sunt sigur ca si in perioada sarbatorilor pascale dar si in vacantele ce vor urma voi reusi sa ma deconectez doar partial de la tot ce inseamna business.

Ce i-ati cerut Iepurasului, anul acesta?

Mai mult timp cu familia cred ca ar fi cel mai bun cadou.

elefant.ro, proiect al companiei Universal Online Promotion, a inceput activitatea ca librarie virtuala si blog literar - BookMag - oferind o experienta complexa de shopping cultural online. In afara de cartea pe hartie, elefant.ro propune cititorilor o importanta colectie de ebook in limba romana, cu peste 3000 titluri.

Din septembrie 2013, elefant.ro a adaugat o noua categorie de produse, fashion, in prezent fiind un mall virtual.

Afacerile elefant.ro au inregistrat o creste cu 80% fata de 2012, ajungand la 6,5 milioane de euro, anul trecut fiind considerat de Dan Vidrascu ca fiind un an al transformarilor, care a adaugat ca 2014 va fi, de asemenea, un an de crestere, mai ales pe fondul diversificarii gamei de produse si a serviciilor post-vanzare.

Vanzarile de carte si eBooks (carti in format electronic) au contribuit cel mai mult la cifra de afaceri a elefant.ro.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#elefant vidrascu, #paste vidrascu, #interviu dan vidrascu , #Stiri Companii