Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Curse gratuite pentru cei care lupta impotriva coronavirusului prin aplicatia de taxi si ridesharing FREE NOW

Curse gratuite pentru cei care lupta impotriva coronavirusului prin aplicatia de taxi si ridesharing FREE NOW


FREE NOW (Clever) sustine personalul medical care lupta impotriva coronavirusului si personalul din institutiile implicate in organizarea si gestionarea starii de urgenta, in parteneriat cu Asociatia Studentilor din Universitatea Politehnica Bucuresti.

Compania a creat o sectiune dedicata acestor eroi din spitale in aplicatia de taxi si ridesharing FREE NOW, prin care pot comanda curse si se pot deplasa gratuit de la si catre locul de munca in perioada starii de urgenta, in baza legitimatiei de serviciu.

"Medicii si toti cei care sunt direct implicati in gestionarea situatiei de urgenta sunt in aceasta perioada intr-o cursa continua impotriva virusului si au nevoie de tot sprijinul.

Ei sunt eroii din spitale si, de aceea, FREE NOW porneste acum acest demers prin care sa ii ajute sa ajunga cat mai rapid si sigur la locul de munca sau acasa, evitand riscurile asociate deplasarii prin mijloace de transport in comun sau prin mijloace proprii dupa o garda extenuanta"
, a declarat Anca Gherle, Public Affairs Manager la FREE NOW (Clever).

Cursele gratuite sunt asigurate cu sprijinul unei flote speciale formate din soferi parteneri care s-au oferit voluntari sa devina eroii din strada pentru a-i sustine pe eroii care lupta impotriva coronavirusului.

In acest moment, aproximativ 200 de soferi parteneri din Bucuresti s-au alaturat initiativei si vor desfasura exclusiv curse pentru medici si pentru personalul implicat in gestionarea situatiei de urgenta.

FREE NOW face toate demersurile pentru a gasi si alti eroi din strada, dispusi sa isi puna voluntar la dispozitie masina si timpul pentru a-i conduce pe medici, fara sa astepte nicio compensatie, si isi propune sa extinda ajutorul si in alte orase din tara in care aplicatia este disponibila.

Pentru desfasurarea curselor in conditii de siguranta, compania a identificat o solutie pentru dotarea masinilor cu un panou despartitor intre scaunele din fata si bancheta din spate.

In sprijinul soferilor voluntari, FREE NOW a incheiat si un parteneriat cu Asociatia Studentilor din Universitatea Politehnica Bucuresti prin care oricine poate sa ajute, de acasa, eroii din spitale aflati in cursa contra coronavirusului.

Cu cat mai multe donatii, cu atat mai multe curse pentru medici, dar si sprijin financiar pentru cheltuielile cu carburantul si cu masti, dezinfectanti si manusi necesare pentru desfasurarea in conditii cat mai sigure a curselor. Toate informatiile despre cum poate sa ajute comunitatea sunt disponibile pe free-now.com/eroi.

"Asociatia Studentilor din Politehnica a fost mereu prezenta cand situatia a cerut-o. Acum, cred ca este un moment important in care fiecare student poate da o mana de ajutor, astfel incat sa depasim cu bine situatia dificila.

Pe langa faptul ca suntem, conform statisticilor, in afara grupei de risc, cred ca avem datoria, atat fata de medici, cat si fata de parintii si bunicii nostri, sa ne implicam fiecare, sa fim responsabili si sa actionam atunci cand este nevoie de ajutorul nostru"
, a spus Porumbita Antonio, coordonator general al Asociatiei Studentilor din Universitatea Politehnica Bucuresti.

"Universitatea este intotdeauna alaturi de studenti. Acum, mai mult decat oricand, ii vom sprijini in toate actiunile lor menite sa ajute pe cei aflati la nevoie.

Mai mult, Universitatea Politehnica din Bucuresti este implicata, alaturi de alte institutii, pentru a dezvolta mecanisme de combatere si prevenire a epidemiei.

Pe langa eforturile comune de a da o mana de ajutor, este important in aceste zile, ca fiecare dintre noi sa fie cat se poate de responsabil"
, a adaugat si Mihnea Costoiu, rector Universitatea Politehnica Bucuresti.

Despre FREE NOW

FREE NOW a fost fondata sub numele de mytaxi, in iunie 2009, si a fost prima aplicatie de taxi din lume care a stabilit o legatura directa intre pasagerii si soferii de taxi.

In iulie 2019, aplicatia mytaxi a devenit FREE NOW, parte dintr-o familie de branduri globale de mobilitate.

Cu 14 milioane de pasageri si peste 100.000 de soferi, FREE NOW este acum unul dintre cei mai importanti furnizori de mobilitate urbana din Europa.

Din februarie 2019, FREE NOW face parte din joint venture-ul dintre BMW si Daimler, si are astazi o echipa de peste 700 de angajati care lucreaza in 26 de birouri internationale, furnizand servicii in peste 100 de orase europene.

Mai multe informatii sunt disponibile la adresa: www.free-now.com


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1223 ori