Cupa de fotbal pentru companii 2014 se pregateste de competitie. Vezi calendarul evenimentelor

Miercuri, 05 Februarie 2014, ora 12:30
1842 citiri
Cupa de fotbal pentru companii 2014 se pregateste de competitie. Vezi calendarul evenimentelor

Federatia Romana de Sport Corporatist impreuna cu Asociatia de Fotbal Corporatist organizeaza incepand cu luna martie cea de-a 6-a editie a Cupei "Cornel Dinu" pentru companii, cel mai mare eveniment fotbalistic dedicat companiilor din Romania.

Ajunsa la cea de-a 6-a editie, Cupa "Cornel Dinu" - pentru companii reprezinta o competitiei de fotbal care reuneste pe durata a 3 luni (martie-iunie) echipele celor mai mari companii din Romania si le ofera angajatilor acestora posibilitatea de a concura cu parteneri sau concurenti in afaceri.

Reusita celor 5 editii anterioare este confirmata de cele 118 companii/peste 2500 de jucatori care au luat parte la acest eveniment, numar ce ne claseaza pe primul loc in topul competitiilor de profil din Romania.

Desfasurata in incinta Complexului Sportiv Dinamo Bucuresti, Cupa "Cornel Dinu" pentru companii, ofera participantilor posibilitatea de a trai senzatia fotbalului profesionist alaturi de colegii care ii vor sustine si se vor bucura pentru ei din tribunele stadionului.

Personalitati sportive din Romania sustin competitia Cupa "Cornel Dinu" pentru companii, eveniment care promoveaza si sustine la fiecare editie cazuri sociale si proiecte caritabile desfasurate impreuna cu alte asociatii non-profit din Romania.

Partenerii oficiali ai Cupei "Cornel Dinu" pentru companii, Coca-Cola, C.S. Dinamo Bucuresti, ESD-ROM, Puma, J.W. Marriott, Gras Savoye, AMA, Rayo Prom, DB Schenker, Humangest si Idilis sunt o garantie a calitatii acestui eveniment, dedicate strict angajatilor marilor companii din Romania.

Cupa "Cornel Dinu" pentru companii este singurul eveniment sportiv pentru companii care are dedicate o ora in fiecare zi de vineri, in grila Sport Total FM, emisiune la care se vor analiza si comunica toate rezultatele si evenimentele meciurilor desfasurate in timpul saptamanii.

Partenerii media ai competitiei sunt: Radio Sport Total FM, Ziare.com, Business24.

Pentru a descoperii toate detaliile legate de participarea la viitoarea editie cat si despre desfasurarea acesteia, va invitam sa accesati site-ul oficial www.cupacorneldinu.ro.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#fotbal companii, #cupa fotbal corporatisti , #Stiri Companii