Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cum se motiveaza cea mai inalta performanta?

Cum se motiveaza cea mai inalta performanta?


Motivarea, loializarea si stimularea performantei angajatilor reprezinta subiecte importante pentru manageri si profesionisti in resurse umane.

In acest context pe 14 octombrie 2015, in cadrul Conferintei HR Drive, peste 500 de Specialisti, Directori HR si Lideri de Business vor fi inspirati de stiinta motivatiei explicata de Daniel Pink, de experienta de management a lui Marcel Cobuz si de povestile de viata ale unor invitati surpriza.

Daniel Pink este unul dintre cei mai mari 15 ganditori de business din lume, autor al "Drive - The Surprising Truth About What Motivates Us" si alte 4 volume best-seller despre business, munca si management, vandute in peste 2 milioane de copii.

Este creator al emisiunii "Controlul Maselor" de la National Geographic Channel, un speaker si consultant foarte apreciat.

Daniel Pink, in cadrul sesiunilor sale va explica de ce multe dintre stimulentele oferite, in general, de catre organizatii, dau gres si pot chiar reduce atat creativitatea cat si satisfactia la job.

Folosind exemple reale din mediul de business, precum si rezultate a 50 de ani de cercetare in stiinte comportamentale, iti va demonstra de ce Motivarea 3.0 - construita pe autonomie, expertiza si scop - este mult mai eficienta decat abordarea motivatiei din secolul 20.

Al doilea invitat special la Conferinta HR Drive este Marcel Cobuz, Executivul din cadrul Lafarge, responsabil de pre-integrarea Lafarge-Holcim la nivel global. Mai mult decat atat, in ultimii 15 ani a gestionat procese de turnaround si dezvoltare organizationala in tari precum Franta, Grecia, Indonezia si Iraq.

Mai multe detalii referitoare la agenda, speakeri si modalitati de inscriere, pe website-ul Conferintei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1317 ori