Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cum sa gestionezi eficient o flota auto

Cum sa gestionezi eficient o flota auto


Cea de-a patra editie Fleet Management Conference, cel mai important eveniment dedicat gestionarii eficiente a flotelor auto, va avea loc pe 17 noiembrie 2015, la World Trade Center, Hotel Pullman, Bucuresti.

Evenimentul va oferi solutii pentru optimizarea performantei flotelor, provocarile remarketing-ului auto, dar si importanta unui management adecvat al flotei in cadrul strategiei companiei, fiind dezbatute provocarile si oportunitatile actuale care pot oferi plus valoare si pot fi implementate in activitatea participantilor.

Fleet Management Conference este structurat in doua sesiuni de conferinte, un networking lunch si seminarii desfasurate in paralel, iar invitat special este Saskia Harreman - (Managing Consultant, LeasePlan International). Coordonand o gama larga de proiecte de consultanta pe teme strategice, aceasta va dezbate modul in care standardele globale reduc costurile managementului flotelor auto si cum pot fi implementate in activitatea companiei.

Conferintele si seminariile vor atinge, de asemenea, subiecte precum: noile solutii tehnologice pentru managementul flotelor, problemele pietei auto second hand, strategiile de mentenanta preventiva pentru flotele LCV si modalitatile de asigurare si finantare pentru acestea.

Detalii complete despre eveniment si inscriere sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.fleetconference.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1001 ori