Cum sa alegi un cadou pentru partenerele de afaceri

Joi, 30 Ianuarie 2020, ora 10:34
1729 citiri
Cum sa alegi un cadou pentru partenerele de afaceri

Pentru intreprinderile mici, cu bugete relativ limitate si putin timp la dispozitie, achizitionarea de cadouri pentru 8 Martie poate fi o provocare. Un cadou pentru o partenera este intr-adevar un mod tangibil de a-ti exprima recunostinta pentru implicarea ei. Dar, daca este pentru prima data cand faci acest gest, cu siguranta ai niste intrebari. Ar trebui sa cumperi cadouri pentru toate angajatele, clientele si partenerele? Ce ar trebui sa le oferi? Ce buget ar trebui sa ai? Este potrivit sa pui un logo pe cadouri? Poate fi coplesitor cand incepi sa privesti toate aceste considerente diferite. Cadourile corporate pot ajuta la consolidarea relatiilor dintre tine si parteneri, iti pot face marca mai cunoscuta si te pot ajuta sa cresti numarul de clienti loiali. Dar pentru a atinge aceste obiective, trebuie sa faci alegeri inteligente si sa achizitionezi cadouri corporate de calitate. Iata cateva sfaturi care te pot ajuta:

Achizitioneaza cadouri practice

Fiind vorba de partea feminina a companiei tale, poti alege cu incredere cosuri cadou care sa contina produse de ingrijire corporala, ciocolata sau bomboane, lumanari parfumate sau esarfe. Daca doresti sa imprimi logo-ul, cea mai buna optiune este sa faci asta pe ambalaj sau pe un bilet cu un mesaj personalizat. Daca ai nevoie de inspiratie in alegerea cadourilor potrivite, gasesti aici mai multe idei.

Stabileste un buget pentru cadouri

Cand vine vorba de stabilirea unui buget pentru fiecare cadou, trebuie sa decizi in primul rand cate persoane vor primi o atentie din partea ta. Poate ca exista partenere de afaceri mai importante sau poate pentru angajate doresti sa achizitionezi ceva mai ieftin. In functie de numarul de persoane si bugetul pe care il are compania pentru astfel de cadouri, poti face usor un calcul pentru a stabili cat iti poti permite sa cheltui pentru fiecare cadou in parte.

Ia in considerare calitatea

Nu trebuie sa ai un buget enorm pentru a cumpara cadouri de calitate. De la produse de ingrijire pana la mancare si vin, exista intr-adevar foarte multe optiuni din care poti alege, dar aminteste-ti ca este important ca produsele sa fie calitative. Iti doresti ca ceea ce oferi sa lase o impresie pozitiva de durata si sa-ti reprezinte brand-ul, asa ca asigura-te ca investesti in ceva util si de buna calitate.

Ce trebuie sa faci atunci cand oferi cadouri de 8 Martie

- Verifica regulile pentru primirea cadourilor in cadrul companiei partenere.

- Afla despre restrictiile alimentare sau stilul de viata al persoanei care primeste cadoul.

- Include in cadou un bilet scris de mana.

- Livreaza cadoul personal - nu trebuie sa stabilesti o intalnire ci doar sa il duci personal.

Ce nu trebuie sa faci cand oferi un cadou corporate

- Nu stampila logo-uri vizibile pe cadoul tau, ci doar pe ambalaj daca vrei neaparat.

- Sa nu oferi cadouri cu valori diferite persoanelor din aceeasi companie.

- Nu livra o strategie de marketing alaturi de cadou.

- Nu te astepta sa primesti ceva in schimbul cadoului.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#cadouri parteneri afaceri, #achizitionare cadouri practice afaceri , #Stiri Companii