Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cum datele selectate de sisteme eficiente de analiza pot genera solutii de marketing de impact

Cum datele selectate de sisteme eficiente de analiza pot genera solutii de marketing de impact

Biz Analytics este un eveniment ce analizeaza modul in care companiile pot folosi cat mai eficient in businessul lor avalansa de date generate in era digitala si va avea loc la Cluj-Napoca, in data de 28 octombrie 2015, la hotelul City Plaza.

Conferinta abordeaza provocarile noii realitati digitale si propune solutiile optime de a organiza si utiliza datele si informatiile relevante, ca unelte eficiente de business intr-un mediu concurential tot mai dificil.

Evenimentul este dedicat antreprenorilor si managerilor care folosesc sau intentioneaza sa foloseasca sisteme si solutii de Business Analytics, Big Data, Business Intelligence si Digital Marketing pentru a putea folosi la maxim aceste resurse informationale insuficient exploatate de majoritatea companiilor.

La Biz Analytics se va discuta despre cum datele pot schimba radical felul in care se fac astazi afacerile si cum instrumentele de analiza performante aduc valoare pentru companiile care le folosesc.

Se va vedea cum se schimba procesul de luare a deciziilor, cum poate fi optimizat acesta pe baza datelor cu adevarat relevante pentru business si cum felul in care tehnologia si marketingul conlucreaza pentru cele mai eficiente si de impact strategii de business ale momentului cu ajutorul informatiilor primite si analizate in timp real!

Prima parte a evenimentului va identifica provocarile cu care se confrunta managerii si profesionistii din companii in identificarea datelor cu adevarat relevante si va oferi solutii de utilizare cat mai eficienta a acestora in procesele de business.

Vor fi analizate si modalitatile prin care tehnologiile de ultima generatie permit personalizarea tot mai puternica a experientei consumatorilor cu brandurile si cum datele selectate de sisteme eficiente de analiza pot genera solutii de marketing de impact.

In a doua parte a evenimentului, participantii vor face o incursiune in lumea complexa a analizei informatiilor de business, in cadrul unui workshop sustinut de SAS Romania.

Vor fi detaliate concepte ca Predictive Analytics, Smart Communication si Visual Analytics, ca parte a solutiilor care pot ajuta orice business sa utilizeze la maxim puterea Analytics.

Mai multe detalii despre eveniment, pe site-ul Biz Analytics.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1062 ori