Cum arata viata fondatorului Amazon, care a devenit pentru scurt timp cel mai bogat om din lume: Seara spala vase si are cizme norocoase

Vineri, 28 Iulie 2017, ora 19:30
1194 citiri

Jeff Bezos a devenit, joi, pentru cateva ore, cel mai bogat om din lume, intrecandu-l pe Bill Gates, dupa ce actiunile Amazon au crescut. Au scazut insa ulterior, asa ca a ajuns pe locul doi in clasamentul celor mai avuti oameni din lume.

Chiar si pe locul doi in acest top, Jeff Bezos este un personaj interesant. Si excentric, pe alocuri, conform Business Insider.

Cu o avere de aproape 90 de miliarde de dolari, Jeff Bezos, fondatorul Amazon, detine si publicatia Washington Post, dar si o companie aerospatiala, Blue Origin. Cu siguranta e un om ocupat!

Si totusi, omul de afaceri nu-si stabileste nicio intalnire dimineata (pe care o petrece impreuna cu sotia si cei patru copii) si nu crede in alarma de la ceas. Doarme atat cat are nevoie, adica aproximativ opt ore, fara a fi conditionat de ceas.

Ia intotdeauna micul dejun impreuna cu sotia sa, MacKenzie Bezos, romancier. Nu se da in laturi de la mancarea exotica, chiar la micul dejun, spun cei cu care a luat masa in unele randuri. La un moment dat, aflat la restaurant, a cerut la micul dejun caracatita cu cartofi, bacon, iaurt cu usturoi si oua.

Iar dupa cina, el este cel care intotdeauna spala vasele. "Sunt convins ca e cel mai sexy lucru pe care pot sa-l fac", a declarat el la un moment dat.

E de notorietate faptul ca lui Bezos nu-i plac intalnirile. Cu investitorii de la Amazon a petrecut doar sase ore in decurs de un an.

Iar cand organizeaza o intalnire, Bezos are o regula: sa nu fie niciodata mai multi oameni decat cei pe care i-ai putea satura cu doua pizze.

In trecut, Bezos a fost un sef deloc usor de multumit, cu o fire exploziva. Chiar isi angajase, intr-o vreme, o persoana care sa-l tempereze.

Nici acum nu e un sef care sa fie precum painea calda cu angajatii: cei de la Amazon nu beneficiaza de masaj la munca sau de pranzuri gratuite.

E insa un om cald cu familia sa si nu se sfieste sa vorbeasca despre sentimentele sale. Iata doua postari de pe Twitter, in care face referire la mama si tatal sau.

And here's me and my dad. I'm a very lucky son. I love you, Dad. #FathersDay pic.twitter.com/mEBsN88DLG- Jeff Bezos (@JeffBezos) June 18, 2017

I won the lottery with my mom. Thanks for literally everything, Mom. pic.twitter.com/gEuVgxotdw- Jeff Bezos (@JeffBezos) May 14, 2017

Nu se stie daca face sport in mod regulat, insa judecand dupa muschi (este adesea asemanat cu Vin Diesel), e clar ca nu-si neglijeaza corpul, mai remarca Business Insider.

Fan declarat al seri ...citeste mai departe despre "Cum arata viata fondatorului Amazon, care a devenit pentru scurt timp cel mai bogat om din lume: Seara spala vase si are cizme norocoase" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Jeff Bezos excentric, #Jeff Bezos companii, #Jeff Bezos Amazon, #Jeff Bezos pasiuni, #Jeff Bezos familie , #Stiri Companii