Cum arata noul centru Facebook din Europa

Luni, 25 Ianuarie 2016, ora 10:44
1431 citiri
Cum arata noul centru Facebook din Europa
Foto: Facebook/Mark Zuckerberg

Facebook a anuntat ca planuieste sa deschida un centru in Clonee, Irlanda, al doilea din UE, dupa cel din Lulea, Suedia.

Numit EU2, acesta este al saselea centru al companiei, reflectand nevoia Facebook de avea o infrastructura mai vasta, pentru stocarea pozelor, filmuletelor si "like"-urilor, informeaza Business Insider.

Insa aceasta filiala e diferita de celelalte, folosind energie eoliana, un exemplu pentru toate marile companii.

Mark Zuckerberg a si postat luni, pe Facebook, mai multe imagini cu centrul aflat in constructie in Irlanda, afirmand ca aici se vor afla "unele dintre cele mai complexe masinarii create vreodata".

In plus, centrul va fi unul dintre cele mai avansate si autonome din punct de vedere al energiei, la nivel mondial, a mai spus el.

Facilitatea va fi racita cu aer din exterior, filtrat in prealabil pentru a fi indepartata sarea, centrul aflandu-se aproape de mare.

Zuckerberg a mai anuntat pe Facebook ca luna viitoare vine in Europa, avand o ...citeste mai departe despre "Cum arata noul centru Facebook din Europa" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
#centru date Facebook Irlanda, #Irlanda centre Europa, #Mark Zuckerberg nou centru Facebook Europa , #Stiri Companii