Creativitate, Inovare, Pasiune - Noul concept antreprenorial

Miercuri, 14 Septembrie 2016, ora 13:33
1848 citiri
Creativitate, Inovare, Pasiune - Noul concept antreprenorial

Agentia de relatii publice si comunicare Concord Communication, in parteneriat cu Asociatia pentru Antreprenoriat Romania, organizeaza, in ziua de 12 octombrie a.c., intre orele 9:00 - 16:00, la Ramada Plaza Hotel Bucuresti, a doua editie a Conferintei "Creativitatea in Business".

Intr-o piata in care concurenta este tot mai acerba, orice antreprenor poate confirma importanta puterii creative pentru a lansa si administra o afacere noua, precum si pentru a construi o organizatie, acolo unde inainte nu exista nimic.

Abilitatea de a raspunde rapid la schimbarea conditiilor din piata necesita, de asemenea, un nivel ridicat al creativitatii, in cazul companiilor existente de ceva timp.

Creativitatea si inovatia au devenit, in ultimele decenii, abilitati cheie pentru atingerea succesului in afaceri in economiile dezvoltate.

Daca in trecut conceptul de creativitate era asociat, in special, cu profesiile artistice, astazi, gandirea creativa a dobandit un rol important si in business, ca urmare a nevoii de a dezvolta produse si servicii care sa se diferentieze de cele ale competitorilor.

Stimularea creativitatii si explorarea unor teritorii noi, complet necunoscute anterior, pot conduce la cresterea productivitatii organizatiilor si la succesul lor. Din acest motiv, companiile, mari sau mici, sunt provocate sa adopte noi strategii de business, sa creeze un mediu care sa stimuleze creativitatea si pasiunea angajatilor si sa promoveze inovatia.

In cadrul Conferintei "Creativitatea in Business", antreprenori si angajatori de top, fondatori ai unor business-uri inovative, precum si consultanti in antreprenoriat si comunicare vor prezenta povesti de succes si vor oferi raspunsuri la intrebari cheie:

* Cat de creativi trebuie sa fim pentru a ne diferentia in business, pe o piata tot mai concurentiala?

* Cum putem avea angajati mai creativi care sa ajute la dezvoltarea afacerii?

* Care sunt strategiile si noile tendinte pentru antreprenorii de succes in 2016?

* Ce idei noi de finantare a afacerii exista?

* Mai este loc sa inventam ceva?

* Cum putem deschide noi afaceri sau cum le putem dezvolta pe cele existente?

Evenimentul se va incheia cu un curs Master Class, care va familiariza participantii cu avantajele deprinderii unor tehnici din domeniul creativitatii si al inovatiei.

Participantii care se inscriu la conferinta pana la data de 30 septembrie 2016 vor primi gratis, din partea partenerului nostru editura BMI Publishing, cartea "Sa-l intelegem pe Michael Porter - Ghid esential despre concurenta si strategie" scrisa de Joan Magretta, dar si alte servicii oferite de alti parteneri creativi.

Mai mult, se vor bucura de experiente inedite oferite de antreprenori care gandesc creativ si care vor stimula audienta sa participe si sa testeze cele mai noi produse ale lor.

Conferinta se adreseaza: viitorilor antreprenori, actualilor antreprenori care vor sa isi dezvolte afacerile si sa aduca ceva nou, inovativ in domeniile lor; managerilor care vor sa formeze echipe creative; angajatilor preocupati de dezvoltarea profesionala.

Pentru mai multe detalii privind agenda conferintei, speakerii confirmati si inscriere, poate fi accesat link-ul: https://concordcom.ro/evenimente/creativitatea-in-business-2/

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#creativitate business, #conferinta business, #succes afaceri , #Stiri Companii