Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cora Romania va lansa oficial hipermarketul online coradrive

Cora Romania va lansa oficial hipermarketul online coradrive


Cora Romania va lansa oficial in data de 3 decembrie hipermarketul coradrive, prin care clientii pot sa cumpere produsele online si le ridica ulterior din magazin.

In prezent, coradrive.ro este in teste in cadrul hipermarketului cora Lujerului din Capitala.

cora a deschis in acest an un centru comercial la Constanta, care cuprinde o galerie comerciala si un hipermarket, in urma unei investitii de 58 milioane euro, si un hipermarket la Ploiesti, pentru care a alocat 6,1 milioane euro.

Astfel, cora Romania detine in prezent o retea de 12 hipermarketuri, atat in centre comerciale proprii, cat si in spatii inchiriate, dintre care patru in Bucuresti (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului si Sun Plaza) si opt in provincie, la Ploiesti, Cluj Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanta si Bacau.

Compania a lansat miercuri un site de gastronomie.

Pentru anul viitor, cora are in plan alte doua proiecte, un nou hipermarket in Bucuresti, in centrul comercial Victoria City si centrului comercial din Brasov.

cora Romania a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 1,6 miliarde lei (359 milioane euro), in crestere cu 6% comparativ cu 2011, pe fondul deschiderii a doua noi magazine. In schimb, profitul net al retailerului a scazut anul trecut cu 38,5%, la 24,5 milioane lei (5.5 milioane euro).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 1484 ori