Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Contribuabilii mai au cateva zile la dispozitie pentru a depune situatiile financiare la 30 iunie

Contribuabilii mai au cateva zile la dispozitie pentru a depune situatiile financiare la 30 iunie


Toti operatorii economici care au inregistrat o cifra de afaceri de peste 220.000 lei in exercitiul financiar precedent trebuie sa depuna raportarile contabile pentru primul semestru pana la data de 18 august. La ce trebuie sa fie atenti contribuabilii atunci cand completeaza formularele, dar si ce greseli trebuie sa evite aflati de la Bogdan Costea, consultant fiscal in cadrul Viboal FindEx, contactat de AvocatNet.ro.

Regulile privind depunerea raportarilor contabile pentru prima jumatate a anului au fost stabilite recent, prin Ordinul MFP nr. 936/2014, publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 540 din 21 iulie.

Conform acestui act normativ, sistemul de raportare contabila la 30 iunie 2014 se aplica, in mod obligatoriu, operatorilor economici care in exercitiul financiar precedent au inregistrat o cifra de afaceri de peste 220.000 lei.

Citeste mai multe despre Contribuabilii mai au doar cateva zile la dispozitie pentru a depune situatiile financiare la 30 iunie. La ce trebuie sa fie atenti atunci cand completeaza formularele pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1262 ori