Consulting Days, pentru o cariera in consultanta

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 17:56
1590 citiri
Consulting Days, pentru o cariera in consultanta

Cea de-a patra editie a proiectului Consulting Days va avea loc anul acesta pe 17 martie, la Hotel Marshal Garden din Bucuresti.

Evenimentul isi propune sa identifice tineri cu potential care investesc activ in dezvoltarea lor si sunt pasionati de unul dintre urmatoarele domenii: Accounting, Audit sau Taxes.

Consulting Days 2015 este un eveniment care vine in intampinarea celor pasionati de consultanta.

Pe 17 martie tinerii selectati vor avea ocazia sa interactioneze direct cu reprezentanti din companii de top, sa afle care sunt tendintele si directiile pentru dezvoltarea unei cariere in Accounting, Audit si Taxes.

Cui se adreseaza acest eveniment?

Consulting Days se adreseaza studentilor in ultimul an de studii, masteranzilor sau proaspat absolventilor care au obtinut rezultate academice bune pe durata studiilor, expunere internationala sau s-au implicat in activitati extracurriculare sau profesionale.

Editia din acest an Consulting Days cu o serie de conferinte si workshopuri:

Conferinta generala a zilei - KickStart a successful career in business - le va oferi participantilor o imagine de ansamblu asupra domeniului de care sunt interesati, care sunt provocarile unui job, care sunt tendintele si directiile pentru dezvoltarea unei cariere de succes.

Speed Networking - in cadrul careia tinerii vor afla mai multe detalii cu privire la oportunitatile de cariera si programele dedicate studentilor direct de la reprezentantii companiilor.

Workshop-urile si studiile de caz realizate de catre companiile partenere le va oferi participantilor oportunitatea de a-si dovedi motivarea si interesul in a avea o cariera de success in consultanta.

Companiile care vor fi prezente in acest an la Consulting Days sunt: Deloitte, EY Romania, Mazars si PricewaterhouseCoopers.

Tinerii interesati se pot inscrie gratuit pana pe 9 martie, pe hipo.ro.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#eveniment tineri consultanta 2015, #consulting days eveniment 2015 , #Stiri Companii