Concurs international de vinuri

Marti, 26 Mai 2015, ora 12:03
1358 citiri
Concurs international de vinuri
foto: iwcb.ro

Cea de-a XII-a editie a Concursului International de Vinuri Bucuresti se pregateste de gala de decernare a premiilor IWCB 2015, care va avea loc in data de 02 iunie 2015.

Ierarhizarea si promovarea vinurilor de valoare au devenit obiectivul principal al IWCB, in folosul consumatorilor si al producatorilor de vin. Cele aproape 1.000 de probe, provenite 27 de tari participante, sunt evaluate de specialisti din intrega lume. Juriul international reuneste judecatori din: Australia, Austria, Bulgaria, Elvetia, Franta, Israel, Italia, Polonia, Portugalia, Republica Moldova, Romania, Rusia, Serbia, Spania si SUA.

Anul acesta concursul s-a desfasurat intr-un spatiu privat, acelasi care gazduieste si cea mai mare colectie mondiala de tirbusoane, obiecte care provin din toate colturile lumii si care apartin tuturor perioadelor istorice de cand a fost inventat acest instrument, in toate declinarile de stiluri, materiale de fabricatie si/sau sisteme de extractie.

Pentru al doilea an consecutiv, IWCB efectueaza analize de laborator pentru o parte din problele intrate in concurs. Aceleasi vinuri, preluate de aceasta data din piata, vor fi supuse unui control prin repetarea analizelor. Si in acest an, jurizarea se face cu ajutorul tabletelor electronice si a unui soft dedicat.

Iubitorii vinurilor de calitate vor putea afla rezultatele obtinute de vinurile participante incepand cu data de 29 mai 2015, accesand site-ul oficial www.iwcb.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#concurs internationl vinuri 2015, #competitie calitate vinuri 2015 , #Stiri Companii