Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Concedieri masive la TVR: 980 de angajati raman fara job

Concedieri masive la TVR: 980 de angajati raman fara job


Consiliul de Administratie al TVR a adoptat, marti, Programul de redresare economica a televiziunii publice, care prevede si modificarea organigramei Televiziunii Romane si reducerea personalului la 2.340, fapt care implica concedierea a aproape 980 de angajati.

Claudiu Saftoiu, presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune, a declarat ca programul a fost adoptat de catre Consiliul de Administratie cu 10 voturi din 13.

"O masura obligatorie care trebuie luata este reducerea personalului din TVR la 2.340 de angajati, potrivit noii organigrame", a declarat Claudiu Saftoiu.

El a precizat ca acest lucru inseamna "declansarea procesului de concediere colectiva", potrivit Contractului Colectiv de Munca aprobat la nivelul Societatii Romane de Televiziune.

Televiziunea Romana se confrunta cu probleme financiare grave, inregistrand pierderi de 160,8 milioane de lei, anul trecut, si de aproape 162 milioane de lei, in 2010, potrivit rapoartelor de activitate depuse de institutie la Parlament.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Mediafax
Articol citit de 1442 ori