Compania TAROM, locul 4 in cadrul 'APG Worldwide Airline Reward for Distribution'

Vineri, 05 Decembrie 2014, ora 14:12
1067 citiri
Compania TAROM, locul 4 in cadrul 'APG Worldwide Airline Reward for Distribution'
Foto: agenda.ro

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane - TAROM s-a clasat pe locul 4, dupa Emirates, Lufthansa si Air France la categoria 'APG Worldwide Airline Reward for Distribution', editia a 6-a, din cadrul Conferintei mondiale APG World Connect 2014, care s-a desfasurat la Monaco.

Potrivit unui comunicat al TAROM, remis vineri AGERPRES, anual, APG Network organizeaza Conferinta 'APG World Connect' la care participa directori de top ai companiilor aeriene, ai agentiilor de turism, precum si mari jucatori din industria transportului aerian. Obiectivul principal al Conferintei este de a prezenta si dezbate evolutiile, instrumentele si modalitatile de imbunatatire a vanzarilor si a distributiei produsului , potrivit Agerpres.

Anul acesta, tema conferintei, la care au participat 200 de companii aeriene din toata lumea, a fost 'Air Transport Industry - 2020 Vision'. Companiile aeriene castigatoare au fost desemnate in urma votului electronic, desfasurat pe parcursul a trei luni, la care a fost invitata sa participe intreaga comunitate mondiala a agentiilor de turism.

"Doresc sa multumesc in numele companiei Tarom atat organizatorilor cat si tuturor celor care au nominalizat compania Tarom, pentru onoarea pe care ne-au facut-o inmanandu-ne acest premiu. Pentru noi, faptul ca suntem printre cei mai buni din lume la aceasta categorie, inseamna incununarea muncii noastre, inseamna o onoare si o responsabilitate a unei munci pe care vrem sa o continuam cel putin la acelasi nivel ca pana acum', a declarat Christian Heinzmann, director general al TAROM.

APG (Airline Promotion Group) Network este o organizatie globala alcatuita din experti din toate statele lumii cu o remarcabila experienta in marketingul si distributia transportului aerian de pasageri. APG Network isi desfasoara activitatea de mai bine de doua decenii, avand in acest moment relatii cu peste 200 de companii aeriene, prin cele peste 110 birouri din lume. In Romania, APG este reprezentata de Regional Air Suport inca din 1999.

Presedintele Regional Air Suport (APG) Romania, Dorin Ivascu, afirma ca 'aceasta distinctie este in primul rand rodul aprecierii active din partea agentiilor de turism din Romania si din Europa', carora le multumeste pentru implicare.

Pe 18 septembrie 2014 Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane a implinit 60 de ani de existenta. Pe parcursul celor sase decenii, pasiunea pentru zbor si grija pentru pasageri au fost definitorii in procesul continuu de imbunatatire a serviciilor, se arata intr-un comunicat remis AGERPRES.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM a fost infiintata in 1954 si a crescut in acelasi timp cu aviatia romaneasca. TAROM isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membra a Aliantei SkyTeam, din 1993 membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membra a Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA). In prezent, TAROM opereaza zboruri pe 43 de rute din Europa si Orientul Mijlociu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că un parteneriat între București și Abu Dhabi ar avea ca prioritate modernizarea Aeroportului Otopeni, a porturilor și a infrastructurii...
#compania Tarom, #APG Worldwide Airline Reward for Distribution , #Stiri Companii