Compania aeriana FlyDubai intra pe piata romaneasca

Luni, 01 Octombrie 2012, ora 08:55
2234 citiri
Compania aeriana FlyDubai intra pe piata romaneasca

Compania aeriana FlyDubai, cunoscuta drept linia aeriana accesibila a emiratului, va incepe, din 1 octombrie, operarea curselor catre Bucuresti.

Operatorul aerian, detinut de si mult mai cunoscuta companie Emirates, de Guvernul din Dubai, este linia aeriana accesibila a emiratului, infiintata in 2009, si care opereaza in prezent 45 de destinatii din Africa, Europa, Orientul Mijlociu, Oceanul Indian si Asia cu cele 24 de aeronave Boeing 737-800 din flota sa.

Primul zbor al liniei aeriene a fost Dubai - Beirut, pe 1 iunie 2009, si de atunci compania s-a dezvoltat exponential.

In Europa Centrala si de Est, FlyDubai asigura legatura dintre emirat si multe orase, inclusiv Bucurestiul, cu 78 de zboruri regulate catre destinatii precum: Belgrad (Serbia), Donetsk (Ucraina) si Harkov (Ucraina) precum si orase importante din Armenia, Georgia si Federatia Rusa.

Compania va opera patru zboruri saptamanale pe ruta Bucuresti - Dubai, la un cost plecand de la 440 de euro, cu toate taxele incluse. In pretul biletului vor fi incluse 7 kilograme bagaj de cabina, 20 de kilograme bagaj de cala, dar si servicii de catering si posibilitatea alegerii scaunului contra cost.

Compania a fost infiintata de seicul Mohammed bin Rashid al Maktoum, vicepresedinte si prim-ministru al Emiratelor Arabe Unite si conducatorul Emiratului Dubai.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
#FlyDubai curse Romania, #Emirates companie aeriana Romania , #Stiri Companii