Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Colegiul Farmacistilor din Salonic priveste spre Balcani

Colegiul Farmacistilor din Salonic priveste spre Balcani

Pietele Romaniei si Bulgariei sunt prospectate de Colegiul Farmacistilor din Salonic cu scopul infiintarii unor depozite farmaceutice, Colegiul urmareste, in acelasi timp, si sa incheie parteneriate strategice cu alte asociatii farmaceutice din Grecia de Nord.

Deservind 1.500 de farmacii in Grecia, Colegiul Farmacistilor din Salonic deruleaza in prezent un program investitional in valoare de 1 milion de euro. Programul, finantat prin Legea Dezvoltarii, vizeaza, printre altele, extinderea sistemului de executare automata a comenzilor, schimbarea modului de ambalare a comenzilor, dezvoltarea parcului auto al Colegiului.

In ultimii ani, Colegiul Farmacistilor din Salonic a infiintat doua societati: Pharmassistance, care ofera farmaciilor servicii de asistenta (organizare de seminarii, asistenta contabila, servicii courrier etc.) si Selphar care acopera nevoile urgente ale farmaciilor. Colegiul Farmacistilor din Salonic a incheiat exercitiul financiar pe 2006, potrivit estimarilor, cu o crestere a volumului de activitati cu circa 13%, acestea cifrandu-se la 217,5 milioane de euro fata de 192,15 milioane de euro in 2005. Iar profiturile impozabile se ridica la 2,7 milioane de euro in 2006, fata de 2,182 milioane de euro inregistrate in anul anterior.

Sursa: Rador

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1514 ori