Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Codul Muncii s-a modificat - Ce se schimba la concediul de odihna

Codul Muncii s-a modificat - Ce se schimba la concediul de odihna
Deputatii au aprobat, miercuri, cateva modificari aduse Codului Muncii, referitoare la concediul de odihna, care vin in ajutorul angajatului.

"Durata efectiva a concediului de odihna anual se stabileste in contractul individual de munca, cu respectarea legii si a contractelor colective de munca aplicabile", se arata in modificarile aduse Codului Muncii si aprobate de Camera Deputatilor.

De asemenea, la stabilirea duratei concediului de odihna anual, perioadele de incapacitate temporara de munca si cele aferente concediului de maternitate, concediului de risc maternal si concediului pentru ingrijirea copilului bolnav se considera perioade de activitate prestata.

"In situatia in care incapacitatea temporara de munca sau concediul de maternitate, concediul de risc maternal ori concediul pentru ingrijirea copilului bolnav a survenit in timpul efectuarii concediului de odihna anual, acesta se intrerupe urmand ca salariatul sa efectueze restul zilelor de concediu dupa ce a incetat ...citeste mai departe despre "Codul Muncii a fost modificat: Noutati importante legate de concediul de odihna" pe Ziare.com.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2322 ori