CNADNR ar putea trece in subordinea Ministerului Transporturilor

Marti, 16 Decembrie 2014, ora 13:10
1357 citiri
CNADNR ar putea trece in subordinea Ministerului Transporturilor
Foto: gandul.info

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va trece, probabil de miercuri in subordinea Ministerului Transporturilor (MT), dupa adoptarea in acest sens a unei Hotarari de Guvern, a declarat, marti, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, in comisiile reunite de specialitate din Parlament.

"Probabil ca, de maine (miercuri - n.r.), CNADNR va fi in subordinea Ministerului Transporturilor. Este o decizie a Guvernului referitoare la includerea CNADNR in Ministerul Transporturilor. Discutia a fost mai larga pe acest subiect. Asa cum s-au comasat ministere, ar putea trece si CNADNR la minister', a precizat Rus, potrivit Agerpres.

Bugetul pe 2015 al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a fost avizat, marti, cu 32 de voturi pentru si 9 voturi impotriva de membrii comisiilor reunite de specialitate din Camera Deputatilor si Senat.

Cele 92 de amendamente depuse la proiectul de buget pe 2015 al CNADNR au fost respinse de parlamentarii din Comisia pentru industrii si servicii si Comisia pentru politica economica, reforma si privatizare din Camera Deputatilor, respectiv de cei din Comisia economica, industrii si servicii si din Comisia pentru privatizare si administrarea activelor statului din Senat.

Bugetul CNADNR pe 2015 are prevazuta o valoare de 6,11 miliarde de lei.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) se finanteaza prin bugetul Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura, Investitii Straine, Parteneriat Public Privat si Promovarea Exporturilor (DPIISPPPE) organ de specialitate cu personalitate juridica in cadrul aparatului de lucru al Guvernului, infiintat ca urmare a OUG 96/2012.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#CNADNR Ministerul Transporturilor, #CNADNR decizie Guvern , #Stiri Companii