Cele mai vanate zone pentru vilele de birouri. FOTO

Duminica, 01 Septembrie 2013, ora 09:23
2202 citiri
Cele mai vanate zone pentru vilele de birouri. FOTO
In zona Centru-Nord, preturile birourilor variaza de la 17-18 euro/mp, la 10-12 euro/mp

Mai mult de jumatate din vilele inchiriate in primul semestru al anului, respectiv sapte din cele 17, sunt situate in zona Centru-Nord a Bucurestiului, mai exact in cartiere precum Dorobanti, Floreasca, Victoriei si Barbu -Vacarescu, potrivit unei analize ESOP Consulting, agentie imobiliara pe acest segment.

Suprafata inchiriata in cele 17 vile pentru a functiona ca sedii de firme, in Bucuresti, totalizeaza o suprafata de 4.760 mp. Companiile care s-au mutat in vile au inchiriat suprafete cuprinse intre 112 mp si 750 mp, potrivit unei analize ESOP Consulting, bazata pe datele de la forumul companiilor imobiliare de profil.

Siemens a inchiriat o vila pentru birouri

Spatiile in vile, preferate de companii cu 15-20 de angajati

"Spatiile de birouri in vile sunt o solutie aleasa cu precadere de companii cu un numar de angajati cuprins intre 15 -50 persoane, activand in domenii precum consultanta, publicitate, avocatura sau servicii personale", a declarat Alexandru Petrescu, Managing Partner ESOP Consulting l CORFAC International.

Companiile cu 15-20 de angajati prefera birouri in vile

Cererea s-a echilibrat in celelalte zone

Ca o evolutie fata de anii precedenti, se remarca o oarecare echilibrare a cererii pe celelalte zone. Astfel, in zonele Ultracentral, Centru-Vest si Centru-Est, ponderile s-au apropiat, aujngand la 20%, 16%, respectiv la 13%.

In zona Ultracentrala, preturile variaza de la 16-18 euro/mp, la 10-12 euro/mp

Printre zonele preferate clientii din 2013 se numara Primaverii, Unirii, Universitate, Icoanei si Calea Calarasi.

Peste jumatate din ofertele pentru birouri sunt in zonele ultracentrale si centru-nord

Zona Centru-Nord se afla pe primul loc ca pondere de spatii disponibile la inchiriere, din punct de vedere al ofertelor disponibile. In Centru-Nord se afla 28% din oferta de spatii de inchiriat pentru birouri, urmata cu o pondere apropiata, de 27%, de zona ultracentrala.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#vile birouri, #inchirieri birouri, #birouri companii, #birouri Bucuresti , #Stiri Companii