Cel mai scump meniu de Revelion-200 de euro

Vineri, 30 Decembrie 2005, ora 09:18
1334 citiri

Poiana Brasov ramane un loc prohibitiv pentru majoritatea romanilor. Doar meniul de Revelion ajunge chiar si la 200 de euro, la care se adauga si costurile cazare la un hotel.

Restaurantul Vanatorul ramane cel mai scump loc pentru petrecerea de Anul Nou. Aici meniul pentru o singura persoana costa 200 euro, iar pentru copiii sub 12 ani, parintii vor plati doar jumatate din acest pret. In ciuda pretului, toate locurile din restaurant sunt ocupate.

Cel mai scump pachet s-a vandut insa la Hotelul Piatra Mare, tot din Poiana Brasov. Aici preturile difera in functie de tipul camerei si numarul de nopti petrecute. De la 32.900.000 de lei vechi pentru o camera single si cinci nopti de cazare la 74.900.000 de lei vechi pentru sapte nopti de cazare intr-un apartament. Toate cele 450 de locuri au fost vandute inca din luna noiembrie. Meniul de Revelion costa la Piatra Mare 650 lei noi de persoana si include sapte feluri de mancare, intre care, somon fumee si piept de rata, caviar, pateu de gasca toate stropite cu bauturi scumpe. Buna dispozitie este asigurata de formatiile Mandinga, Directia 5, solistii Andra, Monica Anghel, Aurel Tamas.

Cele mai ieftine Revelioane sunt cele organizate la pensiunile din Poiana Marului. Un sejur de patru zile se ridica la 140 de euro de persoana si se asigura cazarea cu demipensiune, dar si masa festiva. La Moeciu, cel mai scump Revelion la pensiuni este 70 de euro de persoana pe zi, intr-un pachet care include cinci zile.

Mirela LEONTE

AMOS News - Agentie Independenta de Presa

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...