Ce a mai ramas de la falsul Black Friday pentru adevaratul Black Friday

Vineri, 29 Noiembrie 2013, ora 12:40
1600 citiri
Ce a mai ramas de la falsul Black Friday pentru adevaratul Black Friday

Dupa campania de reduceri de saptamana trecuta, unde rezultatele au fost peste masura asteptarilor, al doilea Black Friday, adica cel autentic, pare ca nu mai este la fel de atractiv. Parca la vanzare ar fi fost scoase doar ramasitele. Multe dintre magazinele care au furat startul si-au facut plinul si nu s-au mai sicnchisit pentru a doua sesiune.

Daca saptamana trecuta, site-urile unor magazine online nu puteau fi accesate din cauza numarului mare de vizitatori, astazi, acestea functioneaza ca intr-o zi obisnuita.

Totusi, dupa premiera din campania precedenta, cand au aparut primele automo bile in oferta, si saptamana aceasta este o premiera.

Domo, premiera de Black Week

Domo incearca sa ajunga din urma pe cei de la eMag, unde au fost in oferta de reduceri la automobile. Retailerul a inclus in oferta automobile Ford, insa, in premiera, si motociclete Harley Davidson.

Domo afiseaza patru modele Harley, cel mai scump fiind FLS Softail Slim, la un pret de 19.059 euro.

Altex, reduceri de Sfantul Andrei

Marii retaileri care au avut campania de reduceri pe 22 noiembrie nu au mai intrat in "concurs".

De exemplu, Altex afiseaza pe pagina de internet reduceri "in week-end de Sf. Andrei", preturile fiind mai mici cu pana la 4.000 de lei, pentru un televizor 3D. eMAg avea "promotii nationale" in perioada 29 noiembrie-1 decembrie.

In acelasi timp, Oktal, in campania Black is Back, ofera 10% voucher cadou la telefoane mobile, iar evoMag continua campania, cu reduceri de pana la 75%.

Si Quickmobile avea reduceri afisate, iar pagina de internet functiona la parametri normali, o situatie similara fiind si la F64.

Campania de reduceri continua si la Cel.ro, unde erau afisate reduceri pentru toata gama de produse din oferta, o reducere importanta fiind pentru un laptop cu procesor i7.

Mahazinul online Koyos.ro afisa reduceri de pana la 80% pe pagina de internet, continuand campania lansata saptamana trecuta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#balck friday, #oferte reduceri, #harley davidson , #Stiri Companii