Carrefour lanseaza un produs sezonier cu legume proaspete, la un pret unic, pentru a sustine micii producatori agricoli

Joi, 23 Aprilie 2020, ora 17:54
1002 citiri
Carrefour lanseaza un produs sezonier cu legume proaspete, la un pret unic, pentru a sustine micii producatori agricoli

Micii fermieri duc astazi greul crizei. Dar nu sunt singuri. In mijlocul unei pandemii care a schimbat obiceiurile de consum si pe fondul unui excedent de productie, fermierii locali, parteneri cheie in ecosistemul Carrefour, nu vor ramane cu legumele pe camp si nici in depozite.

Carrefour continua sa le achizitioneze intreaga productie la un pret corect si lanseaza un nou produs sezonier compus din ladite cu legume proaspete, disponibile in magazine si online. Mai mult, Carrefour doneaza echivalentul a 25% din valoarea fiecarei ladite vandute catre Fundatia pentru Dezvoltarea Agriculturii, sustinand astfel desfasurarea de proiecte durabile in domeniul agricol.

Parteneriatele cu micii fermieri sunt si mai valoroase astazi, intr-un context dificil care cere actiuni concrete si continuitate. Carrefour aduce consumatorul mai aproape de fermieri prin Ladita cu verdeturi la pret unic de 19.99 lei, prima dintr-o serie de ladite cu legume cultivate local.

Aceasta contine 25 de articole provenind de la Cooperativa Agricola Carrefour Varasti, de la producatori din programul Crestem Romania BIO aflati in primii ani de conversie la agricultura ecologica, dar si de la sute de alti fermieri din tara, cu care Carrefour are contract sezonier: 1 kg spanac, 4 legaturi de ceapa verde, 4 legaturi de loboda, 4 legaturi de ridichi, 4 legaturi de usturoi verde, 2 legaturi de leustean, 2 legaturi de marar, 2 legaturi de patrunjel si 2 bucati de salata verde. Aceasta prima ladita este disponibila pe rafturile hipermarket-urilor Carrefour si online, in platforma BRINGO, pana pe 15 mai.

Carrefour doneaza echivalentul a 25% din valoarea fiecarei ladite vandute pana pe 15 mai catre Fundatia pentru Dezvoltarea Agriculturii pentru a sustine implementarea de programe sustenabile in agricultura, un domeniu cu atat de mult potential in Romania.

"Initiativele Carrefour sunt un bun exemplu de implicare din partea sectorului privat, de care agricultura romaneasca are nevoie pentru a creste.

Multumim Carrefour pentru ca ne-a fost alaturi din primul moment si ne acorda sprijin in dezvoltarea de programe durabile, contribuind, astfel, la investitia in generatiile viitoare, printr-o agricultura responsabila de maine", a declarat Romeo Vasilache, Director Executiv Fundatia pentru Dezvoltarea Agriculturii.

"Anul acesta, iarna calda a grabit productia, ne-a impiedicat sa urmam calendarul agrar firesc si ne-am vazut in fata unei situatii greu de gestionat fara un suport real.

...citeste mai departe despre "Carrefour lanseaza un produs sezonier cu legume proaspete, la un pret unic, pentru a sustine micii producatori agricoli" pe Ziare.com

ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile...
#Carrefour Romania, #agricultori romani , #Stiri Companii