Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cargus se muta intr-un sediu mai mare ca sa faca fata livrarilor, in crestere cu 44%

Cargus se muta intr-un sediu mai mare ca sa faca fata livrarilor, in crestere cu 44%


Firma de curierat Carcus si-a mutat sediul central pentru a putea sustine cresterea companiei.

Cargus, aflata momentan in cea mai buna perioada din istoria sa de 23 de ani, s-a mutat intr-un sediu care ofera 3.000 m2 pentru sortare si depozitare si 1800 m2, spatiu pentru birouri clasa A. Noul sediu are, de asemenea, si o parcare de 10.000 m2 pentru tranzitul masinilor de curierat.

Mutarea a fost posibila datorita unei investitii de aproximativ 300.000 euro in echipament de sortare, procesare si prelucrare si va oferi companiei o crestere de 15% a capacitatii de livrare inainte de ora 12:00.

"Cargus a avut parte de o crestere rapida in ultima perioada, iar marirea capacitatii de sortare a devenit obligatorie. Cresterea volumului in primul trimestru al acestui an a fost foarte mare, cu 44% mai multe livrari decat in aceeasi perioada a anului 2013. Mai mult, ne asteptam sa avem o crestere a volumului datorita investitiilor facute in noi produse si servicii si avem nevoie sa acomodam corespunzator noul volum de livrari", explica Gian Sharp, CEO-ul companiei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1749 ori