Care sunt trendurile pe piata imobiliara in 2015?

Marti, 16 Iunie 2015, ora 14:36
1078 citiri
Care sunt trendurile pe piata imobiliara in 2015?
foto: Business Review

Care sunt trendurile pe piata imobiliara in 2015? Birouri, retail, industrial si rezidential - care sunt factorii care vor influenta evolutia acestor segmente de piata pana la finalul anului? Va ajunge piata din Romania aproape de nivelul record al anului trecut, se pregatesc noi investitori sa-si faca intrarea pe piata? Acestea sunt doar cateva dintre temele in dezbatere la evenimentul Realty 2015.

Cea de-a 14-a editie a Realty 2015 va avea loc pe 18 Iunie, la Howard Johnson din Bucuresti. Evenimentul ofera platforma de business si networking dedicata profesionistilor din industrie, care doresc sa afle despre oportunitati noi de investitii si dezvoltare, sa identifice potentiali parteneri si sa obtina informatii utile pentru construirea unor afaceri profitabile in Romania.

In cadrul evenimentului, panelurile de discutii si prezentarile vor include studii de caz, povesti de succes dar si solutii practice pentru o mai buna intelegere a pietei, a trendurilor acesteia si a celor mai bune practici pentru dezvoltare.

Toti cei interesati sa participe la Realty 2015 si sa fie in centrul temelor de dezbatere pe subiecte cheie din industrie se pot inregistra online, completand formularul de inregistrare pe pagina dedicata evenimentului sau contactand direct organizatorul, Business Review, la events@business-review.ro sau 031 040 09 31.

Mai multe detalii despre eveniment, programul complet si speakerii invitati, pe business-review.eu.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#eveniment industria imobiliara Romania, #eveniment real estate 2015 , #Stiri Companii