Cand sa apelezi la o firma de consultanta in afaceri?

Miercuri, 15 Ianuarie 2020, ora 09:00
3008 citiri
Cand sa apelezi la o firma de consultanta in afaceri?

Specialisti buni isi cunosc valoarea si sunt scumpi. Retine acest lucru atunci cand alegi un specialist in consultanta in afaceri.

Daca managerul compania alege o firma care ofera servicii la costuri ieftine, inseamna ca firma de consultanta plateste putin angajatilor sai si aceasta este o ocazie de a te intreba de ce.

In acelasi timp, este mai bine sa decizi din timp cat esti dispus sa cheltui pentru consultanta in afaceri. Acest lucru ii va mentine pe specialisti intr-un anumit cadru si nu le va permite sa umfle bugetul si sa impuna servicii suplimentare.

Nu crede in promisiunile muntilor de aur

Nu exista minuni. Nici chiar cea mai buna firma de consultanta in afaceri nu va rezolva toate problemele pentru tine. Mai degraba, va gasi cauzele acestor probleme si iti va sugera solutii.

Insa, lucrarea principala este a specialistului de la firma de consultanta in afaceri, care nu va modifica nimic fara sa te consulte pe tine in prealabil.

Daca o firma de consultanta iti promite muntii de aur la prima intalnire, fara sa studieze procesele de afaceri ale companiei, acest lucru ar trebui sa fie un avertisment pentru tine.

Consultantii competenti de la firma de consultanta in afaceri Odas Global Consulting SRL vor vedea mai intai cum stau lucrurile cu clientul si abia apoi vor decide ce se poate face pentru rezolvarea acelei probleme.

Nu astepta pana in ultima clipa

Daca afacerea ta se scufunda deja, poate fi prea tarziu sa mai angajezi o firma de consultanta, insa, la firma Odas Global Consulting SRL poti plati pentru servicii de urgenta si complexitate. Nu amana apelul catre consultanti, ci apeleaza specialistii imediat ce observi ca apar probleme in compania sau firma ta.

Pentru a rezuma, firma de consultanta Odas Global Consulting SRL te poate ajuta sa rezolvi problema, deoarece dispune de specialisti calificati cu experienta relevanta.

"Consultanta in afaceri este intr-o continua evolutie pe piata afacerilor din Romania, motiv pentru care un numar tot mai mare de persoane apeleaza la astfel de servicii. Este extrem de important sa alegi o firma de consultanta in afaceri cu experienta celei pe care Odas Global Consulting SRL o poseda, in domeniul de activitate care te intereseaza, a carei echipa de consultanti sa fie capabila sa te ajute in obtinerea rezultatelor pe care le doresti.

Odas Global Consulting ofera servicii complete de consultanta in afaceri, de la realizarea planurilor de investitii pana la punerea acestora in aplicare, avand ca scop acoperirea tuturor nevoilor cu care se confrunta companiile in Romania. Cu un numar mare de proiecte concretizate de-a lungul timpului si cu o rata de succes de peste 97.7%, visul oricarui antreprenor din Romania poate deveni realitate apeland la serviciile de consultanta ale companiei noastre!" - afirma Ionut Dragos Onescu, Manager General Odas Global Consulting.

Consultanta in afaceri

Consultanta in afaceri este un proces in care consultantul in afaceri ajuta un client sa obtina rezultatul dorit. Ajutorul poate fi exprimat sub forma de informatii, recomandari sau asistenta practica in lucrare. Consultantul este un specialist in anumite domenii profesionale de activitate, efectuand activitati care ajuta clientul sa obtina rezultatele dorite.

Un consultant nu este un specialist restrans, ci are cunostinte profunde in anumite domenii. Spre deosebire de un medic sau un contabil, un consultant in afaceri de inalta calificare, recurge la multe circumstante in activitatea sa.

Identificarea acestor circumstante este necesara pentru a determina forma serviciilor sau a domeniilor de expertiza, care includ, de exemplu, activitati de management, comert, sanatate, petrochimie, stiintele vietii, bunuri de larg consum, securitate cibernetica, tehnologie, telecomunicatii, energie si mediu. Cu toate ca, prin definitie, consultanta nu este o profesie, acest concept este adesea identificat cu exactitate cu "profesia de consultant in afaceri".

Firma de consultant in afaceri - specialisti in toate domeniile

Munca efectiva a unui consultant in afaceri poate fi realizata in diferite cazuri in diferite domenii de activitate. Fiecare consultant trebuie sa fie un specialist intr-un anumit domeniu - management, dezvoltare organizationala, instruire sau orice altul, sa inteleaga calculatoare, valori mobiliare, scriere, marketing sau sa aiba alte mii de profesii. Dupa ce este definit domeniul de activitate, va determina metodele de lucru.

De exemplu, daca decide sa se concentreze asupra activitatilor educationale, poate dezvolta si oferi propriul sau material unei alte persoane ale carei interese le reprezinta. Puteti dezvolta materiale sau puteti oferi materiale dezvoltate de altii.

Si in sfarsit, daca ai nevoie de un specialist general de consultanta in afaceri, de exemplu, un consultant in management, va trebui sa specifici acest lucru reprezentantului firmei de consultanta in afaceri, deoarece, la firma de consultanta in afaceri Odas Global Consulting SRL exista specialisti in toate domeniile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#firma consultanta afaceri, #servicii consultanta afaceri , #Stiri Companii