Camere de refrigerare si sisteme de rafturi

Vineri, 16 Decembrie 2016, ora 14:33
2384 citiri
Camere de refrigerare si sisteme de rafturi

Raspunzand tuturor cerintelor gastronomiei, comertului si industriei alimentare, camerele frigorifice Viessmann conving printr-o tehnologie avansata, confort ridicat in exploatare, eficienta energetica si un inalt standard de igiena.

Camerele frigorifice de serie precum si cele construite personalizat, pentru care Viessmann foloseste exclusiv materiale de inalta calitate, functioneaza cu sisteme inovative in domeniul tehnicii frigului.

Toate camerele de refrigerare si congelare Viessmann sunt prevazute cu un strat eficient de pulbere antimicrobiana absolut insesizabil si care redefineste standardul de igiena din sectorul tehnologiei de refrigerare.

Cu o tehnica de sistem perfect adaptata la agregatele frigorifice, camerele frigorifice Viessmann sunt proiectate sa acopere domenii de temperatura intre -50 grade C si +60 grade C. Ele impresioneaza prin acuratetea imbinarilor, stabilitatea exceptionala, greutatea redusa si usurinta deosebita cu care se monteaza.

Durata de viata ridicata, fiabiltatea si robustetea, izolarea termica performanta cu spuma rigida de poliuretan (PUR) si consumul redus de energie vin sa completeze caracteristicile camerelor frigorifice Viessmann.

Fabricate din otel inoxidabil pardoselile camerelor frigorifice Viessmann indeplinesc cele mai exigente norme de igiena. Acestea sunt realizate cu imbinari de precizie, fara trepte sau rosturi si au o rezistenta mecanica deosebita, putand fi circulate, in functie de sarcina admisibila chiar si de utilaje cu roti mici. Suprafata antiderapanta ofera un plus de siguranta.

Printr-o multitudine de variante disponibile, usile camerelor de refrigerare si congelare se inchid ermetic direct pe pardoseala, sunt complet izolate cu spuma solida PUR si nu au in componenta elemente din lemn, nici in blatul usii si nici in rama.

Calitatea Viessmann nu este regasita doar in tehnologia moderna de refrigerare, ci si in gama variata de sisteme de rafturi. Rafturile uimitor de spatioase si versatile sunt alegerea perfecta pentru depozitarea optima a produselor.

Impartite in 3 variante, rafturile cu cea mai buna protectie la coroziune sunt confectionate din otel inoxidabil, aluminiu sau otel si mase plastice.

Datorita materialelor de calitate superioara, robustele sisteme de rafturi din otel inoxidabil ofera o mare capacitate de portanta si este usor de curatat datorita suprafetei sale netede.

Calitatea sistemului de rafturi din structura usoara din aluminiu a fost dovedita mai ales pentru produsele reci uscate, care trebuie sa fie accesibile din toate partile. Conceput ca un sistem Plug-In, culisare-blocare, conexiunile dintre cadrul raftului si grinzile suport asigura siguranta in operare.

Robuste si stabile, rafturile din otel zincat si plastic ale mobilierului frigorific au o gama larga de utilizari ce vin sa completeze aceste sisteme de racire.

Datorita functionalitatii avansate, sistemele de racire Viessmann au devenit indispensabile in sectoarele de productie din industria alimentara, farmaceutica, in supermarketuri si retail precum in domeniul gastronomiei si al hotelurilor din intreaga lume.

Experimentati cu Viessmann dimensiunea increderii date de inaltele performante tehnologice si de igiena!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
După eliminarea controalelor vamale aeriene și maritime cu Spațiul Schengen pentru România, la 31 martie 2024, a revenit în discuție subiectul pierderilor enorme suferite de transportatori,...
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Tehnologia de suplimentare a memoriei RAM, cunoscută sub numele de RAM Plus la telefoanele Samsung și RAM Boost pentru alte dispozitive cu sistem Android, este promovată ca o soluție...
#camere refrigerare, #camere congelare, #sistem racire Viessman , #Stiri Companii