Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Business Review anunta finalistii Business Review Awards 2017

Business Review anunta finalistii Business Review Awards 2017


Revista Business Review anunta lista finalistilor celei de-a 12-a editii a competitiei Business Review Awards, evenimentul anual ce premiaza liderii, companiile si initiativele cu rezultate remarcabile in anul 2016.

Nominalizatii si castigatorii acestei editii vor fi onorati in aplauzele a peste 200 de lideri de business, oficiali, investitori straini si antreprenori, in cadrul galei de premiere ce va avea loc pe 27 Februarie la hotel Radisson Blu din Bucuresti.

In urma celei de-a doua etape de jurizare, o lista restransa de 43 de companii, proiecte si lideri de top au ajuns pe lista finala a nominalizatilor, dintr-un numar record de candidati la aceasta editie.

Nominalizatii concureaza pentru o serie de premii prestigioase in sectiuni precum antreprenoriat, CSR, HR, start-up sau leadership. Lista nominalizatilor poate fi consultata pe site-ul evenimentului.

An de an, competitia este evaluata de un juriu independent, ce asigura integritatea si transparenta procesului de jurizare. Juriul editiei din anul acesta a galei Business Review Awards este format din:

● Anca Rarau - BCR
● Cosmin Alexandru - Wanted Transformation/Entrepreneurship Academy
● Istvan Kocsolade - Accenture Management Consulting
● Joshua Burke - Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti
● Marius Ghenea - 3TS Capital
● Matteo Patrone - EBRD
● Oana Bulexa - The Practice
● Oana Craioveanu - Impact Hub
● Silviu Stoica - Popovici Nitu Stoica si Asociatii
● Sotiris Chatzidakis - CEO Clubs

Toti cei interesati sa participe la Business Review Awards se pot inregistra online pe site-ul evenimentului, completand formularul de inscriere online sau contactand direct organizatorul, Business Review, la events@business-review.ro sau 031 040 09 31.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1446 ori
Citeste mai multe despreBusiness Review Awards 2017