Burger King vrea sa se extinda in Romania si sa faca angajari: "Nu va fi usor, insa odata cu deschiderea unor noi restaurante vom oferi si posibilitatea unor noi locuri de munca"

Duminica, 19 Iulie 2020, ora 23:29
878 citiri
Burger King vrea sa se extinda in Romania si sa faca angajari: "Nu va fi usor, insa odata cu deschiderea unor noi restaurante vom oferi si posibilitatea unor noi locuri de munca"
Foto: Facebook/ Burger King Romania

Burger King a deschis in timpul pandemiei un restaurant in Piata Universitatii din Capitala, operat de catre AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante si servicii alimentare, iar compania vrea sa se extinda in Romania si sa faca angajari.

Alan Laughlin, presedinte Burger King CE - AmRest, a declarat pentru News.ro ca inainte de pandemie, compania isi propusese deschiderea a sase noi restaurante, iar o parte dintre aceste proiecte sunt deja incepute si spera sa le deschida in aceasta jumatate a anului.

"La inceputul acestui an, inainte de pandemie, ne propusesem deschiderea a sase noi restaurante. Am luat in calcul la momentul respectiv si expansiunea in alte orase mari din afara Bucurestiului. O parte dintre aceste proiecte sunt deja incepute si speram sa le deschidem in aceasta jumatate a anului. Nu avem o data sigura, deoarece depindem si de evolutia lucrurilor la nivel national/international, de factorii externi care nu tin de noi. Insa, ne bucuram pentru ca am reusit sa deschidem un nou restaurnat chiar in plina pandemie, cel din Piata Universitatii. Ne ambitionam sa facem posibila deschiderea unui numar cat mai mare anul acesta. Stim ca nu va fi usor, insa suntem de parere ca este important sa sustinem economia, iar odata cu deschiderea unor noi restaurante vom oferi si posibilitatea unor noi locuri de munca, atat de cautate in aceasta perioada", a declarat pentru News.ro Alan Laughlin, presedinte Burger King CE - AmRest.

El vorbeste si despre deciziile luate in aceste luni in care pandemia a lovit puternic industria QSR/HoReCa.

"La inceput, in starea de urgenta, am fost nevoiti sa inchidem toate restaurantele. Nu a fost un moment usor, insa am stiut ca viteza timpului de reactie este cruciala. Ne-am reorganizat, am cautat solutii iar apoi le-am si implementat rapid. Astfel, am inceput sa ne concentram pe zona de food delivery, take away si, mai apoi, cand lucrurile au devenit oarecum mai relaxate, am oferit si serviciul de pick-up. In acest moment ne bucuram de rezultate bune, ca urmare a mobilizarii noastre rapide - in cele trei luni am reusit sa avem aproximativ 60.000 de comenzi inregistrate si 15.000 de Whopper burgeri vanduti. Sunt cifre care ne bucura si vrem sa ne mentinem pe un trend ascendent. Intr-adevar, nu stim ce urmeaza si nu putem prevedea, dar am invatat in aceasta perioada cat de important este sa nu iti abandonezi niciodata clientii. Oricate obstacole ar fi de trecut, acestia merita cele mai bune ...citeste mai departe despre "Burger King vrea sa se extinda in Romania si sa faca angajari: "Nu va fi usor, insa odata cu deschiderea unor noi restaurante vom oferi si posibilitatea unor noi locuri de munca"" pe Ziare.com

Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Lenin a fost un vizionar, iar una din maximele lui, pe care o regasiti in titlu, pare a fi valabila si in Romania zilelor noastre... Aceasta este o radiografie a momentului politic actual, cu...
Un gigant francez închide o fabrică din Polonia și o mută în România. E vorba de peste 400 de locuri de muncă
Un gigant francez închide o fabrică din Polonia și o mută în România. E vorba de peste 400 de locuri de muncă
Producătorul francez de anvelope Michelin, cu afaceri anuale de aproape 30 miliarde euro, va închide fabrica de anvelope pentru camioane grele din Polonia, de la Olsztyn, unde lucrează...
#Burger King, #Romania, #angajari, #restaurante, #extindere , #Stiri Companii