Branduri indragostite de consumatorii lor

Vineri, 15 Mai 2015, ora 15:26
1448 citiri
Branduri indragostite de consumatorii lor
foto: Inspire Group

S-a lansat cea de-a doua editie a catalogului World Wide Brands, o colectie de povesti a celor mai iubite branduri autohtone si international.

Colectia de cuvinte si imagini ofera informatii despre originea brandului, modul de dezvoltare, evolutie, cele mai importante schimbari, informatii despre fondatori, imagini inedited, dar si relatia cu consumatorii. De la idee la aparitie si pana la ceea ce a ajuns sa reprezinte in prezent, fiecare brand ascunde in spate o istorie care merita stiuta.

Cum se construieste un brand de succes? Asta surprinde World Wide Brands in cele 100 de pagini, prin povestile spuse de Terapia Ranbaxy, Gorenje, Praktiker, Bonduelle, Euroministorage, Aqua Carpatica, Worldclass, Adama, Lenovo, Class Living, Vizal, Carrefour, EvoMag, Medlife si multi altii.

Proiectul se incadreaza in categoria cartilor de colectie, care surprinde povestea companiilor de renume international. Conceptul redefineste performanta brandurilor si secretul longevitatii lor, redus la simpla si permanenta relatie cu proprii clienti, incredere si inovatie. Este, mai degraba, o calatorie in timp, de la idee la identitate, de la valori la pozitionare, de la transparenta si implicare la simturi si emotii, la experiente impartasite.

Evenimentul de lansare a reunit reprezentanti ai companiilor de top, pasionati de branding si marketing si presa. Top manageri din companiilor participante vor lua cuvantul si vor face o incursiune in povestea brandului, inspirandu-ne cu experienta lor.

Cartea se va distribui in lanturi de librarii cu acoperire nationala, dar si online, pe site-ul Inspire Group.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#lansare carte istorie branduri, #istorie branduri nationale internationale , #Stiri Companii