Black Friday, ziua marilor reduceri. Vezi magazinele care deja s-au aliniat la start

Miercuri, 06 Noiembrie 2013, ora 12:02
4836 citiri
Black Friday, ziua marilor reduceri. Vezi magazinele care deja s-au aliniat la start
Pentru Black Friday 2013, vanzarile sunt estimate in crestere. Sursa Foto: rethinkgood.com

Conceptul Black Friday a fost introdus recent pe piata romaneasca de magazinele online pentru produse electronice, insa de la an, la an, campania acapareaza tot mai mult din piata locala a produselor de larg consum, online sau offline. Asadar, la finalul acestei luni, ne asteapta un val de reduceri atat la gadgeturi comercializate online, cat si la produsele comercializate in magazine, precum pantofii, cartile sau jucariile.

Black Friday cucereste piata locala cu pasi de urias. Anul trecut, au fost vandute de peste trei ori mai multe produse, fata de 2011, iar valoarea lor a depasit suma de 50 de milioane de euro. In acest an insa, estimarile companiilor implicate indica o crestere de aproape cinci ori mai mare.

Ultima moda romaneasca, la pret redus

AMA Fashion, magazin online de articole de imbracaminte, anunta reduceri cuprinse intre 30 si 80%, promotia urmand sa includa peste 600 de produse din noua colectie.

Reduceri si pentru incaltaminte

Oferta cuprinde o gama completa de articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii - piese vestimentare, camasi paltoane si pelerine, camasi, tricotaje rochii, dar si pantofi, botine si ghete. Produsele AMA Fashion sunt fabricate exclusiv in Romania.

"Sapte pacate" mai accesibile

Si SevenSins va face reduceri in cadrul unei campanii "Black Friday", promotia urmand sa se deruleze timp de trei zile consecutive, adica de vineri, pana duminica.

SevenSins va face reduceri cuprinse intre 10% si 60% pentru articole de lenjerie intima, haine si accesorii. Campania celor de la SevenSins se va desfasura atat pe varianta online, cat si in magazinul din Bucuresti. Oferta a fot extinsa cu produse de la noi furnizori - Anita Berg, Lolitta si 7Heaven, Avanua, Chilirose si Jamais Vecu.

Pentru a face fata comenzilor asteptate, serverele SevenSins au fost scalate pentru a suporta un trafic de 100.000 de vizitatori unici, dublu fata de anul trecut.

Ceasuri, jucarii, reduceri de Black Friday

Si ceasurile au reduceri

Reduceri de "Black Friday" va face si magazinul online de ceasuri Topceas.ro, ele urmand sa fie cuprinse intre 40% si 80%, conform informatiilor postate pe site.

De asemenea, la campania Black Friday va participa si magazinul de jucarii si articole pentru nou-nascuti si gravide ErFi, care le ofera clientilor posibilitatea sa voteze produsele care vor intra in campanie de reduceri.

Articolele pentru nou nascuti participa la promotia de pe 29 noiembrie

IT-ul si electronicele vor sa ia din nou caimacul

evoMAG va avea reduceri la aproape toate categoriile de produse si se va orienta exact pe categoriile cele mai cautate de clientii sai: laptopurile, smartphone-urile, tabletele si televizoarele.

"Reducerile vor ajunge pana la 70%. Reduceri mai mari, de pana la 90%, vom oferi la ceasuri, unde WatchShop.ro a pregatit o oferta mult mai atragatoare decat cea de anul trecut", a declarat pentru Business24, Mihai Patrascu, CEO evoMAG.

"Estimam o dublare a vanzarilor, in comparatie cu anul trecut, cand s-au inregistrat comenzi in valoare de un milion de euro de Black Friday", a mai spus Patrascu.

In acelasi timp, evoMAG se asteapta la o crestere a traficului de cel putin 30 - 40% in comparatie cu anul trecut, pana la aproximativ 350.000 - 400.000 vizitatori unici.

"Anul trecut, de Black Friday am inregistrat 9.000 de comenzi si am livrat 4.000 de comenzi in urmatoarea saptamana", a adaugat CEO-ul evoMAG.

Vanzarile totale ale companiei s-au ridicat anul trecut la peste 11 milioane de euro.

evoMAG a primit cele mai multe comenzi, anul trecut, in prima ora de la demararea evenimentului, respectiv in intervalul 00.00 - 01.00.

Magazinul online Cel.ro va face reduceri de pana la 90% pentru toate categoriile de produse disponibile pe pagina sa de internet.

Pentru acest an, CEL.ro estimeaza pentru Black Friday vanzari de trei milioane de euro ai 250.000 de vizitatori unici, dupa ce anul trecut au avut vanzari de pana la un milion de euro si aproximativ 10.000 de comenzi cu o rata de 56% de procesare. Cea mai aglomerata ora a comenzilor a fost anul trecut ora 10.

Cele mai cautate produse de catre romani vor fi, anul acesta, in special IT, telefoane, tablete, dar si electrocasnice sau jucarii.

Si QuickMobile intra in cursa reducerilor de BlackFriday si, la fel ca anul trecut, face reduceri de pana la 99% pentru telefoane, accesorii, tablete si servicii.

Anul trecut, primul in care QuickMobile a intrat activ in cursa reducerilor de BlackFriday, a avut 205.000 de vizitatori unici pe site, economii de peste 13.700.000 de lei realizate de catre clienti si 4.380 de Garantii Extra sau Garantii Plus achizitionate cu 99% reducere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Toate drepturile bănești au fost distribuite către pensionari până la jumătatea lunii aprilie, transmite Compania Națională "Poșta Română" joi, 18 aprilie. Conform operatorului...
O nouă vamă cu Ungaria: Unde ar putea fi făcut punctul de trecere a frontierei spre țara vecină
O nouă vamă cu Ungaria: Unde ar putea fi făcut punctul de trecere a frontierei spre țara vecină
Guvernanții lansează în consultare publică un proiect de hotărâre care vizează deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei, la Beba Veche, în județul Timiș. Trecerea în Ungaria...
#Black Friday, #promotii romania, #reduceri produse , #Stiri Companii