Bitdefender ofera gratis solutii de securitate tuturor spitalelor din lume

Sambata, 21 Martie 2020, ora 09:00
1203 citiri
Bitdefender ofera gratis solutii de securitate tuturor spitalelor din lume

Producatorul de solutii de securitate informatica Bitdefender a anuntat ca va oferi fara costuri solutii de securitate destinate mediului de business tuturor institutiilor sanitare din lume, ca parte a unui demers de a le sprijini pe durata pandemiei COVID-19.

Institutiile sanitare de toate dimensiunile, de la cabinete stomatologice si oftalmologice pana la spitale regionale de mari dimensiuni, pot solicita acces gratuit la intreg portofoliul de produse vizitand www.bitdefender.com/freehealthcaresecurity. Pentru organizatiile cu peste 1.000 de angajati, Bitdefender pune la dispozitie si un serviciu de administrare a securitatii IT, astfel incat unitatile sa poata beneficia de protectie 24/7 chiar daca nu au personal de specialitate numeros.

Datele Bitdefender arata ca numarul atacurilor informatice periculoase legate de COVID-19 a crescut cu 475% in martie fata de luna precedenta si e asteptat sa urce de pana la cinci ori pana la finalul lunii martie comparativ cu februarie. Cele mai multe raportari de atacuri informatice au fost inregistrate in Statele Unite ale Americii, Turcia, Franta, Regatul Unit, Germania, Italia, Spania, Canada, Romania si Thailanda, dupa ce campaniile de malware au tintit cu precadere tarile cu cele mai multe cazuri depistate de infectii cu coronavirus.

"Hackerii actioneaza oportunist si lipsit de orice etica si profita de aceste vremuri de incertitudine ca sa infecteze cele mai vulnerabile tinte cu amenintari informatice, tentative de inselaciune si frauda online. Suntem recunoscatori pentru munca personalului medical si vrem sa ii sprijinim oferind protectie pentru informatiile sensibile ale organizatiilor intr-un mod in care sa le asigure desfasurarea neintrerupta a activitatii, respectiv sa trateze pacienti si sa incetineasca raspandirea virusului", spune Florin Talpes, CEO al Bitdefender.

Atacurile informatice la adresa spitalelor pot paraliza activitatea daca, de exemplu, datele medicale ale pacientilor internati sunt blocate. De-a lungul timpului, atacatorii au infectat in repetetate randuri dispozitive cu ransowmare si au solicitat apoi recompensa pentru redarea accesului la date, printre tinte fiind si spitale din Romania.

Accesul la solutiile de securitate enterprise Bitdefender va fi oferit in prima faza pana la finalul lunii iunie pentru o perioada de 12 luni.

Romania, in top zece mondial al atacurilor informatice legate de COVID-19. Numarul de atacuri a crescut de cinci ori intr-o luna

Numarul de a ...citeste mai departe despre "Bitdefender ofera gratis solutii de securitate tuturor spitalelor din lume" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
După eliminarea controalelor vamale aeriene și maritime cu Spațiul Schengen pentru România, la 31 martie 2024, a revenit în discuție subiectul pierderilor enorme suferite de transportatori,...
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Tehnologia de suplimentare a memoriei RAM, cunoscută sub numele de RAM Plus la telefoanele Samsung și RAM Boost pentru alte dispozitive cu sistem Android, este promovată ca o soluție...
#solutii securitate Bitdefender spitale, #securitate Bitdefender spitale , #Stiri Companii