Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Auchan Romania are un nou director general

Auchan Romania are un nou director general


Noul director general al Auchan Romania este, din 7 mai, Frederic Bellon, iar in functia de presedinte pentru Italia si Romania a fost numit Patrick Espasa.

Bellon s-a alaturat companiei Auchan in 1991, ca sef de raion, apoi a fost avansat in functia de sef de sector si control de gestiune.

In 2004, el a fost numit in funcitia de controlor de gestiune regional in Paris Vest si apoi in Lyon. In 2008, Federic Bellon a plecat in Spania, la Sabeco, in calitate de director de gestiune pentru divizia de supremarketuri. Dupa un an, s-a alaturat echipei Auchan Romania, unde a ocupat succesiv functia de director financiar si de control de gestiune, director de magazin si director de vanzari responsabil cu integrarea noilor magazine Auchan.

Espasa s-a alaturat echipei Auchan in 1979, iar in 1983 a devenit sef raion de sunet, apoi sef de sectro FMCG si, in 1991, director general adjunct la magazinul din Nice. In 1993 este numit director de magazin la Annecy, iar in 1996, director regional Rhone-Alpes, in urma preluarii Docks de France.

In 1999 ajunge in Italia in calitate de director de exploatare, inainte de a fi numit director general, in 2003. Din 2009, Patrick Espasa a ocupat functia de director general al Auchan Romania.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1963 ori