Arhivarea electronică, o soluție pentru compania ta

Miercuri, 14 Decembrie 2022, ora 17:59
514 citiri
Arhivarea electronică, o soluție pentru compania ta
FOTO: scriptica.ro

Hartia poate deveni un "dusman" al productivitatii pentru afacerea ta. Cat timp si bani cheltuiesti cu spatiul de depozitare, cu dulapurile de arhivare sau cautand documente si informatii? In plus, merita riscul de a pierde documentele sau de a le deteriora?

Cea mai buna solutie (si moderna in acelasi timp) este Arhiva electronica. Aceasta reprezinta un mijloc de pastrare si organizare a continutului digital pe termen lung. In arhiva poti include toate documentele esentiale ale firmei, plus imagini, inregistrari video sau audio. Toate sunt stocate digital si disponibile pentru a fi cautate si accesate in orice moment.

O arhiva electronica poate fi la fel de simplu de folosit ca un hard disk indexat, dar, de cele mai multe ori, implica caracteristici avansate care se asigura ca datele pot fi usor de cautat si recuperat, chiar si atunci cand sunt implicate volume foarte mari de informatii.

Arhivele ofera o modalitate foarte eficienta de stocare si gestionare a continutului digital. In plus, acestea pot stoca si indexa o varietate mult mai mare de continut, inclusiv fisiere multimedia. Acest lucru face ca arhiva digitala sa fie un "ghiseu" unic pentru toate informatiile pe care organizatia ta trebuie sa le pastreze. Practic, cu ajutorul tehnologiei digitale si al stocarii in cloud, poti pastra o cantitate nelimitata de informatii, fara a consuma un centimetru dintr-un birou fizic.

Arhivarea electronica nu doar stocheaza informatii, ci le organizeaza si indexeaza. Cele mai bune solutii de arhivare digitala asambleaza si stocheaza datele, facilitand astfel localizarea rapida a informatiilor pe care le cauti atunci cand ai nevoie de ele. Astfel, accesul rapid la informatii si raspunsurile prompte devin un aliat in comunicarea cu clientii, mai ales atunci cand deadline-urile sunt scurte.

Un alt avantaj al arhivarii electronice este conexiunea sigura pentru operatiunile de backup, pentru a te asigura ca datele nu se pierd. Indiferent daca este vorba de o defectiune hardware, de un incident de securitate sau de un dezastru natural, o arhiva electronica ofera siguranta si securitatea ca datele sunt complet protejate in orice moment.

In economia actuala, transformata digital, clientii se asteapta la transparenta la accesarea datelor. Aceasta include posibilitatea de a vizualiza, descarca rapid si usor date precum extrase de cont, inregistrari de plata sau istoricul serviciilor. Astfel, solutiile de arhivare iti permit sa creezi in cadrul firmei un "depozit universal" pentru orice tip de comunicare, inclusiv pentru e-mailuri. Arhivele suporta pana la cateva mii de utilizatori simultan, fara a adauga costuri generale suplimentare sau necesita o schimbare a infrastructurii companiei.

Arhivarea digitala reprezinta un pas catre modernizare. Alege solutia de a organiza documentele cat mai bine, fara sa fie nevoie de tone de hartii pentru a le depozita. In plus, comunicarea cu clientii va fi una rapida si eficienta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Ministerul Energiei a transmis recent că susține proiectul reactoarelor modulare mici în România, ca parte a strategiei de dezvoltare și consolidare energetică a țării. Pe 17 aprilie...
#arhiva electronica, #arhiva, #companii, #solutii , #Stiri Companii