Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Arggo Consulting organizeaza un webinar dedicat solutiilor de digitalizare pentru industria de retail

Arggo Consulting organizeaza un webinar dedicat solutiilor de digitalizare pentru industria de retail


Arggo Consulting, o companie 100% romaneasca, specializata atat in crearea si implementarea solutiilor software de business, cat si in furnizarea de servicii de consultanta, organizeaza in data de 16 iunie 2021 webinar-ul Microsoft Dynamics 365 Business Central si LS Retail - solutii de digitalizare pentru industria de retail. Speakerii invitati vor fi Dan Vasile - Microsoft Romania, Andrej Zajec - LS Retail, precum si reprezentantii Arggo Consulting, Madalina Stan, Mihai Dumitru si Andrei Toma, care vor discuta despre solutiile software, despre trend-uri in retail, dar si despre fashion retail-ul de moda si integrarea nativa cu e-commerce sau despre aplicabilitatea LS Retail in FMCG. Webinar-ul Arggo Digitalks se adreseaza tuturor celor care activeaza in industria de retail si cea a bunurilor de larg consum. Pentru inregistrarea la webinar-ul Arggo Digitalks puteti accesa acest link.

Microsoft Dynamics 365 Business Central, una dintre cele mai populare solutii ERP din lume, cunoscuta anterior ca Microsoft Dynamics NAV, este o solutie completa de gestionare a afacerilor. Solutia ajuta companiile sa-si unifice procesele, spre exemplu cele financiar-contabile, de vanzari sau cele de servicii si operatiuni, sub umbrela unui singur ecosistem integrat. Solutia permite comunicare in timp real, reduce costurile operationale si ajuta la indeplinirea eficienta a obiectivelor de business, fiind o solutie flexibila si complet integrata cu aplicatiile de productivitate Office 365. Utilizatorii vor avea acces la un sistem inteligent de management, disponibil de pe orice tip de dispozitiv, de oriunde si oricand.

LS Retail este o solutie dedicata pentru industria de retail care vine in completarea solutiei Dynamics 365 Business Central, acoperind necesitatile de business din domenii precum fashion, FMCG, duty free, dar si altele, prin modulele dedicate de vanzari (POS), promotii, aprovizionare si reaprovizionare, click and collect, optimizare inventar, loialitate, integrare cu website-urile etc. Toate acestea integreaza procesele din retail si ofera o trasabilitate completa a produselor, cat si o experienta mai buna a clientului final.

Spre exemplu in FMCG, beneficiile pentru procesul de aprovizionare integrat sunt: asigura continuitatea activitatii magazinelor si ajuta la evitarea crizelor de stoc, eficientizeaza procesul de aprovizionare si alegerea celor mai bune oferte, elimina riscurile de out of stock si overstock sau asigura continuitatea activitatii de productie in cadrul oricarei companii.

Pana in prezent, Arggo Consulting a implementat cu succes solutii de digitalizare pentru industriile de retail si FMCG pentru urmatoarele brand-uri: Dedeman, Bigotti, BSB Fashion, Art&Craft, Fraher, Intersport, Best Value, Pret Fix, Secom, Hard Rock Cafe, KFC, Pizza Hut, Paul, Taco Bell etc.

-------------------

Website: https://businesscentral.ro/ & https://arggo.consulting/

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 575 ori