Argelius Network - Primul festival de muzică bazat pe tehnologia blockchain!

Joi, 25 August 2022, ora 17:40
563 citiri
Argelius Network - Primul festival de muzică bazat pe tehnologia blockchain!
FOTO: argelius.io

Argelius Network este o platformă de gestionare a evenimentelor construită pe tehnologia blockchain, care va revoluționa modul în care oamenii experimentează evenimentele muzicale. S-a creat un ecosistem în care artiștii își pot gestiona cu ușurință muzica, iar fanii pot plăti bilete folosind criptomonede.

Argelius Network – un ecosistem muzical web3.0

Argelius Network dorește să creeze un nou ecosistem, complet liber, eliminând părți terțe, pe baza tehnologiei blockchain și a descentralizării. Ecosistemul oferă artiștilor un nou tip de industrie muzicală în care să existe libertate, unde se vor putea exprima liber pentru a-și atinge potențialul maxim, pot optimiza profiturile și pot descoperi noi perspective. De acest lucru vor beneficia atât investitorii, cât și artiștii.

Un lucru interesant, este că odată ce proiectele Argelius încep să fie profitabile, un mic procent din veniturile acestora va fi adăugat la fondul de lichidități al token-ului. Acest lucru va permite capitalizării de piață a token-ului și prețului acestuia să crească într-un mod stabil și natural. Această caracteristică cu adevărat unică, precum și nouă în industria criptografică, va permite ca toți cei interesați să poată adopta mai ușor ecosistemul muzical.

Argelius Network – locul unde muzica se întâlnește cu cei pasionați

Argelius Network este o infrastructură descentralizată, unde utilizatorii pot cumpăra bilete la evenimente folosind criptomonede. Utilizatorii își pot folosi criptomoneda pentru a cumpăra bilete direct de pe site-ul Argelius. Toate taxele de tranzacție sunt plătite în jetoane Argelius.

Argelius creează primul festival care are la bază tehnologia blockchain și aduce în premieră în România, artiști, DJ și trupe consacrate. Cei care doresc să ia parte la un concert impresionat, pot achiziționa de pe site-ul oficial https://www.argelius.io, jetoane în etapa de prevânzare, urmând la final, să aibă loc listarea acestora.

Fiind primul festival de muzică din lume creat folosind tehnologia blockchain, Argelius Network reunește cei mai buni muzicieni din diferite genuri într-o singură locație. Fanii din întreaga lume se pot bucura de o varietate de concerte și spectacole în timp ce au acces la o gamă largă de conținut.

Proiectul Argelius – un proiect ambioțios, ce oferă tuturor câștig

Argelius dezvoltă platforma de video, streaming și partajare de muzică, complet descentralizată. Acest lucru se datorează performanțele blockchain ridicate, a securității, transparenței și unicității sale. În ceea ce-i privește pe artiștii care vor lua parte la festival, vor beneficia de descentralizare, siguranță, securitate, precum și până la 90% din profiturile generate. În schimb, fani vor putea genera profit ascultând melodiile preferate.

Scopul proiectului Argelius este unul ambițios, menit să ofere libertate și noi mijloace artiștilor de azi și de mâine, precum și fanilor. Argelius va crea primul festival de muzică bazat pe industria cripto și cea muzicală, într-un mod nou, cu totul inedit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Ministerul Energiei a transmis recent că susține proiectul reactoarelor modulare mici în România, ca parte a strategiei de dezvoltare și consolidare energetică a țării. Pe 17 aprilie...
#festival muzica, #tehnologie blockchain , #Stiri Companii