Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ANL contracteaza case in Cartierul Brancusi - Care este pretul?

ANL contracteaza case in Cartierul Brancusi - Care este pretul?

Agentia Nationala pentru Locuinte va incepe, in perioada 06.02.2006 A- 03.03.2006, procedura de contractare a caselor din Cartierul Brancusi, Sector 6, BucurestiSolicitantii interesati se pot prezenta la sala de expozitie ANL din incinta Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului (parter, intrarea dinspre Bd. Dinicu Golescu) unde vor fi oferite toate informatiile necesare legate de acest amplasament si unde se vor elibera adeverintele catre banca. Programul expozitiei: Luni A- Vineri, orele 10:00 - 18:00.

In continuare, in perioada 03.03.2006 A- 17.03.2006, solicitantii interesati vor depune la sediul ANL din Str. Transilvaniei nr. 2, Sector 1, Bucuresti, declaratiile privind datele personale, autentificate la notariat, si certificatele de solvabilitate eliberate de banci cu care Agentia Nationala pentru Locuinte a incheiat conventii. Programul de lucru cu publicul: Luni - Joi, 8:00 - 16:30; Vineri, 8:00 - 14:00.

Toti cei interesati de contractarea unei case in acest amplasament trebuie sa fie inscrisi in baza de date a agentiei si sa urmeze procedura de contractare a unei locuinte. De asemenea, acestia trebuie sa fie declarati solvabili de catre bancile cu care Agentia Nationala pentru Locuinte a incheiat conventii.

Preturile caselor care vor fi construite prin ANL in cartierul Brancusi sunt prezentate in tabelul de mai jos:

Sursa: ANL

BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!

Abonati-va la newsletter!

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1495 ori