Andrei Benghea-Malaies, noul director executiv al Ernst & Young Romania

Luni, 17 Iunie 2013, ora 12:50
1387 citiri
Andrei Benghea-Malaies, noul director executiv al Ernst & Young Romania

Andrei Benghea-Malaies se alatura Ernst & Young Romania in calitate de Director Executiv si lider al echipei de Asistenta pentru imbunatatirea performantei.

Acesta va sprijini, in noua sa functie, eforturile companiei de a-si extinde portofoliul de clienti si gama de servicii oferite in departamentul de Asistenta in afaceri.

Inainte sa se alature Ernst & Young, Benghea-Malaies a ocupat pentru scurt timp functia de Chief Executive Officer al Transelectrica. Ulterior aceste functii, a fost numit de catre Fondul Proprietatea membru fara drept de vot in Consiliul de Administratie al Transelectrica.

"Ma bucur sa ma intorc in domeniul consultantei si sa ma alatur unei companii de talia Ernst & Young. Este un pas important in cariera mea si imi propun sa sprijin compania pentru a crea plus-valoare la cel mai inalt nivel pentru partenerii sai, in cat mai multe si mai diverse arii. Experienta pe care am acumulat-o pana acum, in consultanta de management, dar si in pozitii de conducere sau de executie, va oferi o noua perspectiva asupra serviciilor de asistenta in afaceri pe care le oferim pe piata locala", explica Andrei.

De asemenea, a fost Sef de Cabinet in cadrul Ministerului Finantelor Publice, membru al Consiliilor de Administratie ale Imprimeriei Nationale, ale Loteriei Nationale, CFR si Romaniafilm.

Andrei are 10 ani de experienta in servicii profesionale pentru companii multinationale locale si din Europa Centrala si de Est, alaturi de firmele de consultanta McKinsey si Rennaissance Advisors - unde a fost si Partener fondator.

"Observam o nevoie in crestere de servicii integrate de consultanta in randurile clientilor nostri, in principal datorita provocarilor pietei, dar si datorita limitarilor solutiilor de finantare. In acest context, Andrei va contribui la optimizarea si diversificarea serviciilor noastre de asistenta in afaceri, prin integrarea ofertei noastre de la nivelul ariilor de expertiza cu cea specifica din industriile noastre prioritare", declara Saulius Adomaitis, Partener si Lider al Departamentului de Asistenta in Afaceri al Ernst & Young Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#Ernst Young Romania, #lider echipa, #servicii asistenta in afaceri , #Stiri Companii